Používate pričasto týchto 5 viet? Koniec vzťahu je na spadnutie

Tušíte, že s vaším vzťahom čosi nie je v poriadku... Zrejme je potrené urobiť ďalší krok, čo poviete?

05.03.2020 15:00
rozchod, muž a žena Foto:
Blíži sa rozchod?
debata

Nikdy na mňa nemáš čas

Ak sa už nedokážete ani len stretnúť, vypovedá to o tom, že jeden z vás stratil záujem a čerstvý vzťah sa neposunie ďalej, ale skončí.

Ak to urobíš, potom

Ak to nejde dobrovoľne, pôjde to nasilu? Zrejme ani vy sama tomu neveríte. Vydieranie je z vašej strany posledný pokus, ako vzťah zachrániť? Veľmi zlý krok!

Prečo si vôbec nezavolal?

Ak sa táto veta stáva vo vašej komunikácii čoraz bežnejšou, pociťujete neistotu a neviete, čo s ňou. A hoci telefonát ešte neznamená, že váš vzťah bude pokračovať, ak musíte o každý jeden telefón doslova prosiť, potom radšej priznajte koniec a nestrápňujte sa.

Ako sa mám zariadiť?

Plánovanie víkendu? Jeho odpoveď znie: neviem. Netušíte, či s vami pôjde do kina, či na koncert, či vôbec príde… Ste stále v napätí, či a kedy sa objaví. A hoci to sľúbil, často sa stane, že sľub na poslednú chvíľu zruší.

Prosím? To myslíš vážne?

Z jeho nápadov vás bolí hlava a cítite, že nie sú v poriadku. Zamilovaný muž by sa takto správať nemal, ale predsa len… Stále nechcete veriť, že sa blíži koniec. Ak nad jeho postrehmi čí nápadmi len krútite hlavou a vôbec sa vám nepáčia, mali by ste si uvedomiť, že vzťah takto vyzerať nemá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #nevera #koniec lásky

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...