Chcete späť svojho ex? S týmito trikmi to pôjde ľahšie

Dal vám zbohom a vám sa to nepáči. Namiesto smútku oňho rafinovane zabojujte.

04.03.2020 17:00
pár, rande, večera, párty, muž a žena Foto:
Váš šarm ešte naňho účinkuje?
debata

Ukážte mu, ako dobre sa máte

Žiadna kôpka nešťastia s prosebným výrazom v tvári. Nie! Ak sa stretnete po rozchode s mužom, ktorého by ste prijali späť, žiarte optimizmom. Opýtajte sa ho, ako sa mu darí, opíšte, čo aktuálne robíte vy. Žiadne sťažnosti na život, skôr naopak. Pochváľte sa niečím, čo sa vám podarilo. Aj jeho oceňte s úsmevom na tvári, skúste s ním mierne flirtovať, aby ste zistili, či váš šarm naňho ešte účinkuje. Potom mu veselo zamávajte a zaželajte všetko dobré.

Ohúrte ho

Ľahko sa to povie, ale ťažšie urobí. A možno ani nie. Keďže ste spolu žili dlhší čas, určite vie o vašich plánoch, túžbach či snoch. Vyskúšajte niečo, na čo ste sa počas vzťahu neodhodlali. Ak sa vám to podarí, sú to hneď dve rany do čierneho. Nielenže budete mať zo seba skvelý pocit vy sama, ale ak sa postaráte, aby sa to dozvedel aj on – zapôsobíte aj naňho. Možno mu prebleskne hlavou, o akú skvelú ženu prišiel – odvážnu, šikovnú a schopnú plniť si sny. Úspech priťahuje – možno začne práve teraz o obnovení vášho vzťahu uvažovať.

Získajte kontrolu

Nie on, ale vy hráte vo vašom vzťahu prvé husle. Ak budete šikovná, bude to práve on, kto sa ozve, kto vás pozve na kávu, či kto vám zaklope na dvere pod nejakou hlúpou zámienkou. Vždy ho prijmite s úsmevom, ale nepodsúvajte sa mu. Dajte mu jemne najavo, že je vo vašom živote stále vítaný, ale okolo krku sa mu nehádžte. Rafinovane si ho držte vo svojom živote a vyčkávajte – hoci sa nevráti o týždeň či dva, postupnými krokmi možno svoje rozhodnutie odísť z vášho vzťahu prehodnotí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #rozchod #expartner

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...