Fakty o predohre, ktoré vám zmenia sexuálny život

Nie je len úvod. Nie je len zahrievacím kolom. Nepredstavuje len druhoradú aktivitu pred finálnym aktom. Naopak. Ako kvalitná bude predohra, tak kvalitné bude celé milovanie. Kto neverí, nech skúsi vo vlastnej posteli. Určite sa oplatí.

01.03.2020 16:00
intimity, erotika, vôňa, láska Foto:
Láskanie je činnosť, ktorá sa nedá ohraničiť hodinami.
debata

Predohra nemusí byť len úvodom

Myslia si to mnohí. A opak je pravdou. Po predohre nemusí nasledovať priamy sex. Práve naopak. Niekedy sa oplatí ostať bez neho. Najmä v prípade, keď napríklad žena menštruuje, ale má chuť na nežnosti, láskanie aj orgazmy. Spravte si z predohry sladké láskanie, pri ktorom môžete obaja dosiahnuť vyvrcholenie bez penetrácie. Takéto nazeranie na predohru vám pomôže prehĺbiť intimitu a láskanie, čo extrémne pomôže vášmu sexuálnemu životu.

Ako dlho trvá správna predohra?

Je to individuálne. Niekedy to môže byť sedem minút, niekedy aj pol dňa. Láskanie je činnosť, ktorá sa nedá ohraničiť hodinami. Ako sa hovorí, s jedlom rastie chuť a platí to aj o predohre. Ak už musíte niečo v tejto oblasti kvantifikovať, tak dvadsať minút je čas potrebný na to, aby ženské telo dospelo k plnohodnotnému vyvrcholeniu. Preto ak bude vaša predohra trvať minimálne dvadsať minút, bude to len pre vaše dobro.

Predohra nemusí byť fyzická

Predohra je umenie stimulovať partnera a to nie je vždy nutné iba dotykom. Pod predohrou môžeme rozumieť aj intímny rozhovor, napríklad šepkanie si príjemných slov, nežné výmeny fantázií. Ale ide to aj na diaľku. Zažite predohru ešte v práci cez správy a telefonáty. Domov dorazíte pripravení pokračovať, alebo sa posunúť aj do ďalších levelov slasti. Neobmedzujte predohru len na bozk a objatie. Obohatí vám to život.

Dokonalý hormonálny kokteil

Domapín a oxytocín sú dva základné hormóny, ktoré sa uvoľňujú počas predohry. A sú veľmi dôležité pre sexuálne vzrušenie aj uvoľnenie. V krvi totiž nedokážu kolovať s kortizolom, teda stresovým hormónom. Preto platí, že čím viac stresu, tým dlhšiu predohru pred milovaním budete potrebovať Ak totiž preváži kortizol, na slastný orgazmus môžete zabudnúť. Vaša hlava sa neuvoľní a telo nedosiahne vrchol slasti. Predohra teda priamo vplýva na celkový zážitok z milovania. Preto si jej doprajte plnú porciu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #erotika #predohra #hormóny

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...