Znamenia zverokruhu, ktoré nevedia vyznať lásku

Vyznanie lásky, to nie je pre každého ľahké. Jednoduchá veta "milujem ťa" má veľký vplyv a veľa znamená.

05.03.2020 11:00
Maxim E. Matkin radí: Manžela milujem, z... Foto:
Jednoduchá veta "milujem ťa" má veľký vplyv a veľa znamená. Posúva vzťah do ďalšej úrovne.
debata

Posúva vzťah do ďalšej úrovne. Nie pre každého je ľahké túto vetu vysloviť. Niektoré znamenia to dokonca vôbec nedokážu.

Obzvlášť tieto tri znamenia:

Vodnár
Vodnár vo všeobecnosti nie je veľkým fanúšikom vzťahov. Najmä v prípade, keď vidí, že je ohrozená jeho nezávislosť, tú totiž ľúbi nadovšetko. Takže ak ste „ulovili“ vodnára, musíte byť trpezlivá. Lásku vám vyzná iba v prípade, ak si je úplne istý, že vzťah s vami je preňho ten pravý.

Blíženci
Blíženci potrebujú rozmanitosť a vždy nové dobrodružstvá. Na rovnakom mieste sa rýchlo nudia. Sú extrémne nepokojní, platí to aj pre vzťahy. Potrebujú nejaký čas, aby sa s niekým „spojili“. Pretože pre nich znamená „vážny vzťah“ koniec dobrodružstiev. Ak si však po nejakom čase uvedomia, že aj vo vzťahu môžu úspešne prežívať svoju slobodu a že vzťah ju nenaštrbí, až potom dokážu smelšie vyriecť „milujem ťa“.

Panna
V znamení panny sa rodia skutoční perfekcionisti. Čo sa týka vzťahov, všetko musí ísť podľa ich predstáv. Je pre nich extrémne ťažké dať sa s niekým „dokopy“. Až keď zistia, že je všetko v poriadku a dotyčnú si zo všetkých strán „oťukajú“, môžete od neho očakávať dlho očakávané „prehlásenie“. Pozor, bude to dlho trvať, je to pre vás skúška trpezlivosti. Ak to však už povedia, myslia to skutočne vážne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #Sloboda #trpezlivosť #vyznanie lásky #dobrodružstvo

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...