Milostné polohy na stimuláciu G bodu. Určite ich skúste

Bod G je pre ženy dokonalým nástrojom slasti. Ak si chcete dopriať orgazmus nielen klitoriálny, je nutné ho pri milovaní zapojiť. Ak potrebujete ťahák na tie správne polohy, čítajte ďalej.

28.02.2020 17:00
Orgazmus - účinný liek na zabúdanie Foto:
V polohe odzadu dochádza k dráždeniu G bodu, ale je potrebné ju trochu upraviť.
debata (7)

Poznáte vôbec správne miesto?

Bod G sa nachádza asi dva až tri centimetre za vchodom do vagíny na stane k bruchu. Preto sa vynikajúco stimuluje napríklad pri masturbácii a orálnom sexe. Toto miesto sa rozhodne oplatí poznať každej žene. Poznanie je totiž východiskovým bodom k slasti. Vďaka nemu pochopíte, prečo pri misionárovi dosiahne tak málo žien orgazmus. Pri tejto polohe totiž partner nemá vôbec prístup k bodu G. Na to slúžia polohy úplne iné.

Skrížená pozícia

Táto poloha je vhodná na bežné milovanie a dokonca aj na ležérny sex po obede. Je veľmi praktická. Parter si ľahne na bok a podopiera si rukou hlavou pre lepšie istenie. Vy si ľahnete krížom cez neho, prehodíte si kolená cez jeho bedrá tak, že medzi vašimi trupmi je uhol 90 stupňov. Potom stačí nasmerovať jeho penis do vás a je to. Špičkou bude presne narážať na miesto, ktoré potrebujete. A nielen špičkou. Vďaka tomuto sklonu vás bude dráždiť celý čas. Rozhodne sa táto poloha oplatí.

Poloha odzadu

Áno v tejto polohe dochádza k dráždeniu G bodu, ale je potrebné ju trochu upraviť. To znamená, nezamerať sa len na klasiku, počas ktorej budete v polohe mačky. Stačí, že nebudete na štyroch, ale ruky si dáte na lakte a hrudník opriete o posteľ. Partner sa trochu viac vyšvihne na váš zadoček, aby jeho erekcia nesmerovala smerom nahor, ale nadol. Presne toto je pozícia, pre ktorú ženy tak veľmi obľubujú polohu odzadu. Nie je to o tom, držať, ale si užívať.

Na stole

Mnoho párov sa na stole milovať nevie. Pretože nepoznajú polohu motýlika. Partnerka nemôže ostať ležať, pretože inak vyvrcholenie nepríde v tej pravej intenzite. Navrhnite partnerovi, aby vás chytil za zadoček a vy si vyložte v tejto pozícii nohy na jeho plecia. Rukami sa zaprite o stôl a chrbát tak dokážete dostať do výšky. Vďaka tomu máte panvu v správnom uhle, aby partner svojim prirodzením masíroval priamo bod G.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #vagína #bod G #milostné polohy

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....