Sex trendy roka 2020. Spoznajte ich a užite si

Všetko na svete podlieha trenom a móde a sex nie je výnimkou. Celý život sa môžete s partnerom milovať na misionára, ale je to ako chodiť stále dovolenkovať na rovnaké miesto. Poďte objavovať. Rok 2020 prináša úchvatné sex destinácie.

25.02.2020 14:30
sex, vzťah, intimity, orgazmus Foto:
Medzi ľuďmi, ktorí sa milujú, nie je dôvod na tabu.
debata

Sex so zvukom

Už to nie je erotický film, čo tvorcovia erotickej stimulácie predstavujú v tomto roku. Novinkou je erotická zvuková kulisa. Čo to v praxi znamená? Vzdychy v skladbách aj erotické slovo, alebo šepkanie sú stimulátormi vzrušenia. A dajú sa skvele počúvať ako súčasť erotického podmazu pri milovaní. Napríklad sa takéto erotické zvukové doplnky stávajú súčasťou tantrických nahrávok dostupných aj na internete. Pokojne si ich k milovaniu stiahnite. Sú vzrušujúce a nevyžadujú pozornosť ako erotický film. Skôr podnecujú fantáziu.

Objavovanie variácií orgazmu

Sexuálna trénerka Gigi Engle hovorí, že rok 2020 bude dobrým rokom pre ženský orgazmus. Výrobcovia erotických hračiek prinášajú na trhy stimulátory, ktoré už nepripomínajú len mužský penis, ale omnoho lepšie sú spôsobené na stimuláciu rôznych bodov vo vagíne, aby aktivovali nové pocity. A to nie je všetko. Na skúmanie svetom orgazmu sa môžete vydať aj s partnerom. Dotykmi, bozkami, novou stimuláciou a objavovaním môžete prežiť od klasického cez celotelový aj energetický, či mokrý orgazmus všetky jeho podoby. Otvorte sa rozkoši.

Menej tabu

Kedysi bolo neslušné už len spomenúť slovo sex. Časom sa stal sex bežnou konverzačnou témou a v roku 2020 to bude o zlomení tabu a otvorení sa svojim túžbam. Svet sa stáva čoraz viac liberálny a otvorený. Už netreba v partnerstve, kde si dvaja dôverujú, tajiť sexuálne túžby. „Medzi ľuďmi, ktorí sa milujú, nie je dôvod na tabu,“ hovorí autor kníh o sexe Marcus K. Dowling.

Rok ženskej dominancie

Po rokoch, kedy sa BDSM a móda drsnejšieho sexu spájala hlavne s dominanciou mužov, v roku 2020 podľa sexuálnej terapeutky Amy Baldwin drsnejší sex vyzreje a posunie sa smerom k ženskej dominancii. Ženy tak už nebudú len tie, ktoré sa nechajú pri milovaní ťahať za vlasy, ale tie, ktoré vzruší, ak im budú muži bozkávať topánky. Skúste si aj tento trend užiť. Rozhodne nie je na zahodenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #sexuálne pomôcky #vzrušenie #dominancia #tabu #tantra #erotický zvuk #sexuálne túžby

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...