Tieto vety znamenajú koniec rande, od ktorého ste si toľko sľubovali

Na vaše rande zo zoznamky ste sa veľmi tešili a dlho pripravovali. Ďalšie však nebude, po týchto vetách by vám to malo byť jasné.

22.02.2020 08:00
rande, žena, muž Foto:
Rande na slepo nevyšlo?
debata

Nechcem vážny vzťah

Oproti vám sedí sympatický muž zo zoznamky? To je super… Ale určite si na prvom rande nepredstavujete, ako sa s ním postavíte pred oltár a porodíte mu tri deti. On váš záujem však vyhodnotí okamžite a po pár minútach vám dá jasne najavo: „Nehľadám vážny vzťah“. Z jeho strany nejde o úprimnosť, ale o drzú skúšku – kam si môže dovoliť zájsť – prikývnete na nezáväzný sex?

Moja ex ma totálne zničila

Už prvou vetou vám dá jasne najavo, že na svoju ex tak celkom nezabudol – áno, možno ju má „v zuboch“, možno ju stále miluje, možno to či tamto… Namiesto toho, aby sa zameral na ženu, ktorá sedí oproti nemu, v hlave má niekoho iného. Veľmi zlé znamenie na prvom rande. Pokračovať v stretnutiach? Radšej nie – prvé husle by ste totiž v jeho živote určite nehrali – odporučte mu, nech si dopraje čas, aby sa so svojou ex vysporiadal – na zoznamku nech sa prihlási až potom.

Na fotke si vyzerala inak

Je sklamaný a svoje sklamanie ani neskrýva. Akú podveď očakáva od vás? Máte sa mu snáď hneď v úvode rande ospravedlniť? Sociálne médiá prinášajú rôzne možnosti úpravy a ak to niekto preženie, musí počítať s istým rizikom. Ak ste to prehnali vy, tak musíte niesť následky aj v podobe takejto netaktnej vety. Ale na ďalšie rande s týmto mužom sa radšej nehrňte, po spomenutej vete by ste sa dočkali zrejme len „studenej sprchy“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #partner #zoznamka

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....