Čo robí zaľúbený muž okrem toho, že lieta v oblakoch?

Dokáže o vás bojovať, chce byť po vašom boku a ste vždy na prvom mieste...

17.02.2020 15:00
láska, vzťah, starší partner Foto:
Láska ako hrom?
debata

Bojuje o vás

Hoci časy rytierov sú dávno preč, o ženu svojho srdca bojujú aj dnešní muži. Len iným spôsobom. Ak ide do tuhého, postaví sa sokovi zoči-voči a neohrozene povie: „Milujem ju“, „Je moja“… Nezľakne sa, neutečie, nevzdá to… Ak mu ktosi stojí v ceste, urobí všetko preto, aby ženu svojho srdca získal.

Povie vám tajomstvá

Je presvedčený, že budete po jeho boku navždy a tak neváha. Ak príde na minulosť, je ochotný sa so svojou láskou podeliť aj o tajomstvá, ktoré nosí kdesi v hĺbke srdca. Otvorí dušu a vy v nej môžete čítať. Odpovie na všetko, nevykrúca sa, nezahovára.

Vždy ste prvá

Nech by mal akýkoľvek program, nech by sa akokoľvek tešil na kamarátov, ak ho požiadate, aby zmenil plány, urobí to. Je ochotný prísť za vami, pomôcť vám, byť na vašej strane, ak potrebujete podporu. „Nie“ smerom k vám neexistuje, všetko sa dá, všetko ide. Nikto nie je dôležitejší ako vy.

Je na vás hrdý

Ste jeho „polovička“ a on je šťastím bez seba. Pozerá sa na vás s hrdosťou a jeho oči priam žiaria šťastím. Privedie vás k svojim rodičom, medzi jeho kamarátov a rozpráva o vás v superlatívoch. Po žene, akou ste vy, vždy túžil a tak si chvíle, kedy je s vami, vychutnáva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #Iskra #zaľúbený muž

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...