Slávne páry, ktoré sú minulosť, opäť spolu? Ľud si najviac želá Brada Pitta s...

Sú už dávnou minulosťou, ale niektorí fanúšikovia by ich radi videli znovu spolu. Viete, ktoré celebritné páry by sa podľa verejnosti mali znovu zísť?

14.02.2020 14:59
debata (1)
Exmanželia Angelina Jolie a Brad Pitt - práve... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Angelina Jolie a Brad Pitt Exmanželia Angelina Jolie a Brad Pitt - práve ich by najradšej videlo znova spolu najviac opýtaných vo valentínskej ankete.

V prieskume spoločnosti OnBuy.com, ktorý vznikol k piatkovému dňu zamilovaných, valentínskemu dňu, bola položená otázka, ktoré slávne dvojice, dnes už po rozchode, by najradšej hlasujúci videli opäť spolu.

Herecký pár Angelina Jolie a Brad Pitt na...
Herečka Jennifer Aniston s cenou SAG za výkon v...
+6Herec Zac Efron a jeho niekdajšia partnerka...

Hoci v posledných týždňoch sa toho veľa popísalo o bývalých manželoch Jennifer Anistonovej a Bradovi Pittovi, ktorí sa spoločne stretli na cenách SAG Awards a blahoželali jeden druhému, prvú priečku v zozname neobsadili. Meno hollywoodskeho fešáka na nej však predsa len figuruje. Z jednoduchého dôvodu: Až 27 percent opýtaných by totiž najradšej videlo opäť ako fungujúci pár Brada Pitta s Angelinou Jolieovou, jeho druhou manželkou.

Herečka Jennifer Aniston a jej exmanžel Brad Pitt. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jennifer Aniston s cenou SAG za výkon v seriáli The Morning Show, Brad Pitt so soškou za výkon vo vedľajšej úlohe vo filme Vtedy v Hollywoode. Herečka Jennifer Aniston a jej exmanžel Brad Pitt.

S týmto počtom percent sa niekdajší pár označovaný aj skratkou Brangelina ocitol na vrchole rebríčka. Tesne za ním potom skončil Pitt s už spomenutou Anistonovou. Ich znovuspojenie si želalo až 22 percent opýtaných.

Na treťom mieste s číslom 14 percent skončila herečka Emma Stone a jej expartner Andrew Garfield. Nasledoval Zac Efron a Vanessa Hudgens s 12 percentami a Johnny Depp, po boku ktorého by si 9 percent opýtaných želalo znovu vidieť modelku Kate Mossovú.

Herec Andrew Garfield a jeho expriateľka Emma... Foto: SITA/AP, Christophe Ena
Andrew Garfield jeho priateľka Emma Stone Herec Andrew Garfield a jeho expriateľka Emma Stone na archívnom zábere.

V desiatke vybraných párov sa potom ocitli tiež Jenna Dewan a Channing Tatum (8%), Kristen Stewart a Robert Pattinson (4%), Miranda Kerr a Orlando Bloom (2%) a po jednom percente získali Nina Dobrev a Ian Somerhalder s Khloe Kardashianovou a Lamarom Odomom.

Anketa na OnBuy.com prebehla na vzorke 3446 opýtaných, pričom najprv respondeti vyberali desať „najžiadanejších“ zo stovky ikonických párov, aby potom v rámci vybranej desiatky vybrali jednu dvojicu, ktorú by túžili znovu spolu vidieť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #Jennifer Aniston #Angelina Jolie #Brad Pitt #pár #dvojica #Valentín #spolu

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...