Flirtuje s vami, alebo je len milý? 5 tipov, ako to zistiť

Spoznávate niekoho, s kým si navzájom rozumiete, veľa sa smejete a konverzácia sa vyvíja sama od seba, ako po masle?

20.02.2020 13:00
flirt, stretnutie, vzťah, bar Foto:
Reč tela je jedným z najdôležitejších ukazovateľov.
debata

Po chvíli sa do vašich myšlienok vkradne otázka, čo sa tu vlastne deje? Flirtujeme? Ale choď, vravíte si, pravdepodobne je taký milý ku všetkým…? Aby ste v budúcnosti vedeli, či je niekto iba o niečo viac ako len milý, je tu pre vás päť užitočných tipov.

Sledujte reč tela

Reč tela je jedným z najdôležitejších ukazovateľov, ak ide o zistenie, či niekto chce od vás viac ako priateľstvo, vysvetlil kouč Eric Resnick pre portál elitedaily.com. Tí, ktorí flirtujú, hľadajú (často aj podvedome), viac fyzického kontaktu a počas rozhovoru sa napríklad často dotýkajú vášho ramena. Intenzívny očný kontakt, priblíženie, prekrížené nohy – všetky tieto gestá môžu naznačovať záujem o romantiku.

Ako sa správa k ostatným?

Pozorne sledujte, ako sa váš potenciálny flirtujúci správa k iným osobám. Boli ste napríklad práve na párty a on nemal žiaden záujem zabávať sa s ostatnými a smial sa iba na vašich vtipoch? Vtedy je pravdepodobné, že s vami flirtuje.

Analyzujte jeho správanie na sociálnych sieťach

Neustále komentuje vaše príspevky na Instagrame? Venujte pozornosť výrazom, ktoré používa a zistíte, či podobne komentuje aj príspevky ostatných. Ak nie, môžete si byť takmer istá, že sa mu páčite.

Všímajte si jeho komplimenty

Pravidelne vám lichotí? V takom prípade o vás určite stojí! Avšak pozor, nie je to jednoznačné. Oplatí sa zamyslieť nad tým, aké komplimenty volí. Ak je to niečo povrchné (pekné šaty, úžasný účes), je vysoko pravdepodobné, že chce byť len priateľský. Ak sú však komplimenty osobné a dá sa rozoznať, že sa o vás skutočne zaujíma, je to na dobrej ceste.

Čo sa stane, ak zareagujete?

Diana Dorell, koučka a autorka zoznamky odporúča v článku pre portál elitedaily.com, aby ste reagovali podobne, a vyčkali, ako zareaguje. "Ak trochu čudne a rozpačito a pokúša sa konverzáciu vrátiť na priateľskú úroveň, máte odpoveď. Ak však pokračuje vo flirtovaní, je jasné, že išlo o flirt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #objav #flirt #romantika #reč tela #kompliment #očný kontakt

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....