Kedy je ešte na vetu Milujem ťa priskoro?

Pozor, aby sa z vášho vyznania nestal trápny okamih, na ktorý nebudete spomínať práve najradšej.

13.02.2020 15:00
láska, sex, posteľ, milovanie, pár, milenci Foto:
Prevalcovala vás vášeň či láska?
debata

Poznáte sa len pár týždňov

Zdá sa vám, že váš vzťah napreduje. Je vám spolu dobre, prežívate obaja príjemné chvíle. Pocity jeden k druhému však počas prvých týždňov iba objavujete. A hoci hormóny zohrávajú v prvých týždňoch randenia významnú úlohu, nenechajte ich prehovoriť predčasne. Na vetu Milujem ťa si doprajte čas na spoznávanie sa.

Žiaden z jeho priateľov vás nevidel

On si ešte nie je istý, či ide o aférku – plnú sexuálnej príťažlivosti, alebo sa z vášho stretávania sa vykľuje čosi vážnejšie. A to je dôvod, prečo svoj život pred vami ešte neodomyká. Počkajte si, kým vám predstaví priateľov, kým vás pozve k nemu domov a čas nechajte plynúť… Ako to medzi vami vyzerá, určite zistíte aj sama.

Čas trávite v posteli, nie medzi ľuďmi

Vášeň vás prevalcovala, o tom niet pochýb. Áno, city sa ozývajú a možno vo vašom srdci čoraz hlasnejšie. Ale, ak miestom vašich stretnutí stále zostáva viac-menej posteľ, asi má pred láskou prednosť sex. Iste, aj z vášnivého vzplanutia sa môže vykľuť láska na celý život, ale v takejto situácii sa oháňať vetou „Milujem ťa“ by mohlo vyvolať trápny moment. Vyčkajte, čo príde po období vášne…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #vášeň #Vyznanie

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...