Tri znamenia zverokruhu, ktoré zožiera večná nespokojnosť

Prečo nemám to, čo ostatní? Ako je možné, že ma niekto preskočil v kariérnom rebríčku... Niektoré znamenia si často hádžu polená pod nohy v ceste za šťastím.

13.02.2020 13:00
láska, smútok, žena Foto:
Čo vám stojí v ceste za šťastím tento raz?
debata

Ryby sú známe ako veľmi emotívne a citlivé osoby. Často sú však „ryby“ samé sebe prekážkou, aby sa cítili spokojne, keďže sú veľmi precitlivené. Majú tendenciu byť nervózni a takisto veľmi neistí. Prejavuje sa to najmä tým, že sú nespokojní. Či už v konkrétnej situácii, alebo v blízkosti tej-ktorej osoby. Namiesto toho, aby s týmto pocitom niečo robili, aktívne sa zapojili do budovania svojho šťastia, pasujú sa dobrovoľne do pozície obete – v tejto úlohe sa ľutujú a nechávajú sa ľutovať aj od iných.

Lev je tiež jedným z tých znamení zverokruhu, ktoré je neustále nespokojné. Chce byť vždy stredobodom pozornosti a preto si stanovuje neuveriteľne vysoké a ambiciózne ciele. Lev túži postupovať, ísť dopredu a stále vyššie, ale ak to nefunguje podľa jeho predstáv, je nespokojný a nahnevaný. Akonáhle stratí kontrolu nad niečím, o čo sa usiluje, alebo niekto iný prevezme väčšiu iniciatívu ako on, zlá nálada ho prevalcuje a pocit nespokojnosti ho opantá.

Škorpiónovi zväčša stojí v ceste za spokojnosťou jeho žiarlivosť. A neplatí to len o vzťahu, ale aj o vzťahoch v práci či v kruhu priateľov. Namiesto toho, aby si škorpión vychutnával, čo má, je neustále v strehu a hľadá čosi, čo je v neporiadku. Škorpión jednoducho nedokáže reálne oceniť, čo má. Príliš často sa porovnáva s ostatnými a sťažuje sa na to, prečo v živote nemá také šťastie, ako majú ostatní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #závisť #šťastie #porovnávanie #znamenia zverokruhu

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...