Tieto znamenia vás nikdy nenechajú v štichu

Či už ide o kamarátku alebo partnera - niektoré znamenia majú pomoc druhým doslova v krvi.

10.02.2020 13:00
Sklamala vás kamarátka? Neutápajte sa v ľútosti! Foto:
Na ktoré znamenia sa môžete spoľahnúť?
debata

Škorpión

Toto znamenie sa vyznačuje slabosťou, ktorá je zároveň aj ich silnou stránkou. Ľudia narodení v tomto znamení sú extrémne lojálni. Ak vás považujú za priateľa, potom vás nikdy nenechajú v štichu a vždy sa môžete spoľahnúť na ich pomoc, nech by sa dialo čokoľvek.

Rak

Ak sa už rak rozhodne vstúpiť do vášho života, len tak z neho nevystúpi. Takéto kroky totiž dlho zvažuje a urobí ich, len ak si je na 100 percent istý svojím rozhodnutím. Keď si získate jeho dôveru, môžete rátať s jeho podporou a pomocou. Za každých okolností! Hoci sa snaží vyhýbať konfliktom, pretože je hanblivý, ak ide o krízovú situáciu, ide jeho hanblivosť bokom a je ochotný prekonať sa. To všetko v mene pomoci svojmu priateľovi či partnerovi.

Býk

Je to tvrdohlavé znamenie, ktoré sa vzdáva málokedy. Je jedno, v akom komplikovanom vzťahu žije, snaží sa o vernosť za každú cenu. Ak niekomu uverí a daruje svoje srdce a dôveru – či už ide o lásku alebo priateľstvo – spoľahnutie sa naňho je niečo, s čím môžete počítať. Dokonca aj vtedy, ak sú už vaše vzťahy menej intenzívne – ak ste zapísaná v jeho srdci, v štichu vás nikdy nenechá.

Lev

Lev sa stará o silu svojich vzťahov, svojich blízkych chce chrániť, stojí pri nich v ťažkých situáciách, nikdy nesklame. Ak ho niekto požiada o pomoc, ‚nie‘ z jeho úst počuť nebude. Je nápomocný a ochotný – až nadmieru – ale len dovtedy, kým jeho dôveru nesklamete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...