5 dotykov, ktoré zintenzívnia vyvrcholenie

Skoncovať s myšlienkou, že orgazmus je len záležitosťou lona, znamená posunúť celú vašu milostnú prax na úplne inú úroveň. Ak pridáte s partnerom niekoľko spoločných dotykov, úroveň slasti razantne zvýšite.

31.01.2020 09:30
Nudné milovanie? Zmeňte ho na nepoznanie! Foto:
Mnoho žien priznalo, že niet krajšieho pocitu, ako keď ich partner počas vyvrcholenia drží za zadok.
debata

Zadok

Milióny nervových zakončení čakajú na to, že ich zapojíte do vášho pôžitku. Mnoho žien priznalo, že niet krajšieho pocitu, ako keď ich partner počas vyvrcholenia drží za zadok, alebo ho masíruje. A rovnako to majú aj muži. Navyše pri misionárovi môžete ich zadok masírovať aj pätami na nohách. Budú v siedmom nebi.

Krk

Často ho používame pri bozkávaní a každý vie, že dotyk pier na krku predstavuje zaručené zimomriavky. Tým sa ale jeho možnosti nevyčerpávajú. Pri milovaní sa môžete sústrediť aj na jeho zadnú stranu. Keď si budete obaja nechtami pohládzať a stimulovať krk od ramien až do oblasti, kde prechádza do hlavy, vylepšíte si slasť na nepoznanie.

Temeno hlavy

Ľahko dostupné z každej polohy a pritom na toto miesto často zabúdame. Dokonca ženy sa pripravujú o slasť tým, že partnerovi zakazujú kvôli účesu zájsť im do vlasov. Chyba. Uchopte si hlavu rukami a pri milovaní si doprajte aj jemnú stimuláciu temena hlavy dotykmi prstov. Udržte tento zmyselný dotyk aj počas vyvrcholenia a vaše telo prežije úplne dokonalú rozkoš.

Hrudník

Bradavky sú citlivým miestom pre mužov aj pre ženy. Niekedy stačí mať len priložené dlane a vyvrcholenie bude intenzívnejšie. Nie je zlá ani jemná stimulácia, prípadne drsnejšie dráždenie bradaviek. Čo vám vyhovuje, si s partnerom nájdete sami. Stimulácia hrudníka príchod orgazmu urýchľuje a jeho priebeh zintenzívňuje.

Chrbát

Využiť môžete celú jeho plochu. Masáž chrbta je pre telo dokonale uvoľňujúca, čo poznáme z bežných masáží. Zapojiť jeho hladkanie, škrabkanie a stimuláciu aj počas milovania prináša skutočné benefity. Nedá sa vykonávať v každej polohe. Často je možné dopriať rozkoš len jednému z partnerov, ale potom to môžete skúsiť na striedačku. Sú aj vybrané polohy, kde si môžete pri milovaní škrabkať a jemne masírovať chrbát obaja. Treba sa len vydať na poznávanie intimity a celý chrbát vnímať ako erotogénnu zónu. Určite sa to oplatí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chrbát #orgazmus #zadok #krk

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...