Ste jediná single v partii? 5 tipov, ako sa necítiť trápne!

Všetky vaše kamarátky sú zadané. Takže keď sa stretnete, cítite sa čudne, akoby na okraji, menejcenne?

27.01.2020 13:00
silvester, večera, priatelia Foto:
Nezabúdajte na to, že patríte do skupiny priateľov - aj keď ste v súčasnosti single.
debata

Všetci majú vzťah… Moment, všetci, okrem vás. S tým, že ste single, vlastne nemáte problém, ale keď sa stretnete s priateľkami a ste v skupinke jediná single, cítite sa veľmi nepohodlne. Po prvé, uvedomte si, že je to v poriadku, vaše pocity sú úplne normálne. Aby to v budúcnosti nebolo také nepríjemné, tu je pre vás zopár tipov.

Zabávajte sa s dvoma osobami, ktoré netvoria pár

Aby ste nemuseli celý večer počúvať nudné príbehy Soni a Mareka o ich nezabudnuteľnej romantickej dovolenke v Provensálsku, radšej sa zapojte do debaty dvoch ľudí, ktorí netvoria pár. V tomto prípade nebudete ako „piate koleso u voza“ a všetci z vás budete mať čo povedať.

Pripravte sa na otázku o svojom single stave

Na dnešný večer sa tešíte. Všetci ste zaneprázdnení, nevidíte sa často. Konečne idete do vašej obľúbenej pizzérie a dostaví sa celá skupina. Jedna vec vám už teraz spôsobuje bolesti brucha. Áno, sú to otázky o vašom milostnom živote, ktoré vás určite neobídu. Aby ste sa nemuseli cítiť zle, pripravte si stratégiu na odchod v pravý čas. Takže buď si premyslite, čo odpoviete alebo zmeňte tému, alebo požiadajte ostatných o intímne detaily zo svojho života!

Nie ste outsiderka!

Nezabúdajte na to, že patríte do skupiny priateľov – aj keď ste v súčasnosti single. Vaši priatelia vás určite majú radi a určite im nie je čudné, keď sa ako jediná objavíte na stretnutí bez partnera. Všetko je len vo vašej hlave!

Sústreďte sa na jednu osobu

Vyberte si osobu, s ktorou budete viesť rozhovor, nemusí to byť pár. Pýtajte sa jej na jeho záľuby alebo prácu. Pravdepodobne ocení, keď budete hovoriť s niekým iným ako so svojím priateľom a pre zmenu budete vnímaná ako jednotlivec.

Nájdite si single kamaráta

Keď už nič nepomôže a máte obavy z ďalšieho stretnutia s kamarátmi, nájdite si kamaráta, ktorý je single. Potom už nebudete jedinou single osobou na kamarátkinej narodeninovej párty a nebudete musieť znášať ani trápne párové rozhovory v jednotnom čísle.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #single #romantika #pár #debata #záľuby

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...