Žena v znamení vodnára: Intelektuálka so silnou intuíciou

Zdá sa vám žena v znamení vodnára komplikovaná? Nezdá, hovoria o nej v tomto duchu aj astrológovia. Bude zvažovať, či sa venovať kariére alebo materstvu.

21.01.2020 11:00
vodnár Foto:
Žena v znamení vodnára.
debata

Radšej matka

Napríklad taká žena v znamení kozorožca by zvládla oboje, často sa práve v spomínanom znamení rodia vyčerpané kariéristky, ktoré akosi zázračne a hrdo zvládajú byť aj dobrými matkami a manželkami. A to ľavou zadnou! Jej astrologická „susedka“ vodnárka to má však, zdá sa, oveľa komplikovanejšie a nie také jednoznačné. Buď, alebo. Úprimne, lepšie to zvláda v tej role matky.

Silná potreba voľnosti

Netreba zabúdať na vzduch, vodnár je vzdušné znamenie, do vienka mu je pridaný intelekt, ale aj silná intuícia. So ženou v znamení strelca (práve v tomto znamení má veľa kamarátok, a nie náhodou!), ju spája silná potreba voľnosti. Táto žena je vždy "s hlavou v oblakoch, málokedy s nohami na zemi, chce toho ešte veľa stihnúť a má často problém žiť v prítomnosti. Strelec je na tom podobne, s rozdielom, že má ešte oveľa viac energie.

Hľadá vo vzdušnom priestore

Ak „nemusí“, ani sa nevydá, rozdiel medzi vzťahom „s“ a „bez“ papiera vôbec nevidí. Má iné priority. Hlavne, že má niekoho zodpovedného po svojom boku, ale nehrozí sa ani myšlienky, že jej to s ním nevyjde, veď snáď príde ďalší… Toto je dosť cudzí prístup zemským znameniam, a s tými si preto neporozumie ani v partnerskom živote. Hľadá vo svojom „vzdušnom“ priestore, čiže chápe váhy a blížencov.

Veľa záľub, málo priateľov

Má veľa záľub, na rozdiel od ženy v znamení blížencov im býva častokrát verná. Je tiež známa tým, že je priam na roztrhanie, ale má to aj nevýhodu: Má veľmi veľa známych, ale málo ozajstných priateľov. A ešte čosi, varenie a pečenie medzi jej záľubami nehľadajte! Milí páni, ak túžite po gazdinke do domácnosti, poobzerajte sa radšej po ženách, ktoré sa narodili v lete, reč je o znamení raka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sloboda #materstvo #znamenie vodnár #vzduch #záľuby

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...