Po týchto troch znameniach sa poobzerajte, ak túžite po láske ako z románu

Niektoré znamenia zverokruhu sú večnej láske naklonené o čosi viac ako ostatné. Okrem býka sú to...

15.01.2020 13:00
láska, sex, vzťah, pár, bozk, milenci Foto:
Áno, je to láska.
debata

Ryby

Ryby sú jedným z najviac emocionálnych znamení zverokruhu. Sú plné citov aj lásky. Najmä, ak majú partnera, ktorý dokáže oceniť, čo všetko mu toto znamenie dokáže dať. Ryby sú pripravené na veľkú lásku, ktorá trvá večne. Nosia ju vo svojich predstavách a ak je šanca, že sa ich sny môžu uskutočniť, urobia pre to všetko.

Rak

Rak je veľmi citlivý a často premýšľa len o sebe. Pri myšlienkach však často „zaletí“ k predstave veľkej lásky, ktorú túži nájsť stoj čo stoj. Ak je rak je presvedčený, že s láskou vydrží do konca života, je pre to ochotný urobiť všetko, čo je v jeho silách. V hlave má jedinú osobu, ktorá si jeho lásku zaslúži – pre tú je schopný čohokoľvek.

Býk

Býk je verný, čestný a vždy viete, na čom s ním ste. Je naňho spoľahnutie. Do vzťahu by nešiel bez toho, aby bol presvedčený, že bude trvať navždy. Ak sa obzeráte po láske a vernosti ako z rozprávky, pri býkovi ste na dobrej ceste práve takýto vzťah nájsť. Ale pozor! Tak veľmi, ako dokáže býk milovať, dokáže sa aj zaťať – ak ho sklamete, niet cesty späť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #vernosť #znamenie zverokruhu

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...