Drsnejší sex? Toto sú dôvody, prečo robí dobre každej žene

Nejde len o módnu vlnu filmov, kníh a článkov o drsnejšom milovaní. Ak by na ňom nebolo niečo magicky príťažlivé, nevyvolávalo by toľko záujmu a vĺn rozkoše. Čo sa v skutočnosti skrýva za tajomstvom drsnej erotiky?

14.01.2020 17:00
sex, vzťah, intimity, latex Foto:
Pre ženy je skutočne drsný sex dôležitým aspektom sexuálneho života.
debata (3)

Tajomstvo za závojom

Dôvod, prečo nás v bežnom živote násilie desí, ale v rámci sexuálnych praktík sme mu naklonení, skúmajú nielen majstri milovania, ale aj seriózni vedci. Tí na množstve žien, ktoré anonyme, ale otvorene hovorili o sexe, publikovali štúdie v prestížnom magazíne Evolutionary Psychological Science. Závery sú jednoznačné. Pre ženy je skutočne drsný sex dôležitým aspektom sexuálneho života.

Bez modrín, ale bez milosti

Drsný sex je hra, póza, dobrodružstvo. Je to absolútne iná situácia, ako keď len zmeníte objatie alebo systém bozkov. Preto je drsné milovanie radikálnou zmenou, ktorá je pre ženy lákavou. Zrazu nejde všetko ako doteraz a to prináša nielen zaujímavé pocity, ale aj vzrušenie.

Iné zážitky

Hladkanie vyvoláva inú odozvu organizmu, ako plesnutie po zadku, potiahnutie vlasov, pritiahnutie želiezok na zápästí. Veda už dlho vie, že mozgové centrum slasti a bolesti sú dosť blízko pri sebe a ak sú obe aktívne spolu, prináša to zmes zaujímavých pocitov. Preto ak je človek vzrušený a pridáte trochu bolesti, je to ako čili, ktoré dáva jedlu tie správne grády. V tomto sú obe pohlavia rovnocenné a jemná bolesť u nich dokáže neuveriteľne vystupňovať sexuálnu rozkoš.

Rýchlejší orgazmus

Čo je ešte zaujímavejšie, štúdie preukázali, že pre mnoho žien môže byť drsnejší sex aj cesta k lepšiemu uspokojeniu. Bežne dosahuje žena vyvrcholenie v časovom horizonte 13 – 15 minút. Pri drsnejších hrách prichádza orgazmus do šiestich minút a málokedy sám. Viacnásobné vyvrcholenie nie je nič nezvyčajné.

Ako veľmi drsný?

Ako pri klasickom, tak aj pri drsnejšom sexe chutí každému niečo iné. Treba skúšať a experimentovať. Avšak platí, že s jedlom rastie chuť. Nie je vylúčené, že začnete šťavnatými výrazmi a skončíte kvapkaním vosku a putami. Rozkoši sa však medze nekladú.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť #intimity #milovanie #orgazmus #rozkoš #drsný sex #slasť

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...