Čerstvo zaľúbená? 7 chýb, ktoré by ste teraz nemali spraviť!

Ste čerstvo zamilovaná, všetko je krásne a na svet sa pozeráte cez ružové okuliare? Žiaľ, existuje niekoľko chýb, ktoré často na začiatku vzťahu robievame. Sú to tieto:

14.01.2020 13:00
chuť, víno, gastronómia, reštaurácia, rande Foto:
Keď sme zamilovaní, na svet sa pozeráme cez ružové okuliare. Vždy to tak je.
debata

Pomaly, len pomaly…

Poznáte to? Len čo sa objaví na scéne nový muž, hormóny začnú vrieť, hneď ho vidíme ako otca našich detí, predstavujeme si ho pred oltárom, on je ten pravý, skutočný… Na Facebooku si hneď zmeníme status single na zadaná. Všetko je to také nádherné… Fajn, len myslite na to, že sú ľudia, ktorí sa takejto rýchlosti trochu boja alebo dokonca desia. Takže uberte, cváľajte pomalšie, oplatí sa to…

Áno, nie, neviem…?

Vážny vzťah preňho nie je v poriadku a pre vás pseudo, čiže otvorený vzťah, v ktorom neexistujú žiadne záväzky? Ste spolu, skvelé. Ale to, či to tak ostane, si nemôžete vynútiť. Každopádne, držte si odstup od týpkov, ktorí si ešte po niekoľkých týždňoch nie sú „istí“, alebo štebocú o „väčšej slobode“. Tí chcú sex, nie však blízkosť. To býva, žiaľ, pre väčšinu žien príliš málo.

Vy ste rozhodujúca

Samozrejme, najradšej by ste boli, keby vaši priatelia aj rodina vnímali vašu novú lásku aspoň tak pozitívne, ako vy. Avšak práve tí ľudia, ktorí vás poznajú najlepšie, si myslia, že vedia, čo je pre vás to pravé a najsprávnejšie. Nedovoľte, aby vás ich myšlienky a výroky rozhodili. Vypočujte si, čo si myslia. Skontrolujte, či sa ich domnienky zakladajú na pravde. Ale rozhodnite sa sama, kto a čo je pre vás dôležité. Ak dotyčnému veríte, je to jediné skutočne dôležité kritérium.

Zostaňte sama sebou

Keď niekoho spoznáme a chceme, aby nás považoval za úžasnú, máme tendenciu sa prezentovať v tom lepšom svetle. Sme úžasné, sebavedomé, nič nás neurazí… Je to logické a pochopiteľné. Len nezabúdajte na jedno: Ostaňte autentická. Nemá zmysel niečo predstierať. Stavajte na svojich silných stránkach – ale nezakrývajte svoje slabosti. Ak sa totiž v určitom okamihu znenazdajky objavia, sklamanie z druhej strany bude o to väčšie.

Uberte z očakávaní

Keď sme zamilovaní, na svet sa pozeráme cez ružové okuliare. Vždy to tak je. Nový objav zbožňujeme a ak sa nám neskôr javí iný, ako sme si ho vysnívali, sme sklamané. Uvedomte si, že nie je úlohou vášho partnera spraviť vás šťastnou a splniť všetky vaše požiadavky. Môže vás sprevádzať, ale nie je zodpovedný za vaše šťastie.

Ex? Môže to byť nebezpečná zóna!

Niekedy v začiatkoch nového vzťahu prichádzajú na pretras aj predchádzajúce vzťahy. Nespravte chybu. V žiadnom prípade nenadávajte pred novým partnerom na svojho ex. Hovorí sa totiž, že kto mieri prstom na druhého, ostatnými štyrmi mieri na seba. A to platí. Ak sa budete hrabať v „starých odpadkoch“, vrhne to na vás negatívne svetlo. Nemusíte zatajiť všetko, ale dôkladne si premyslite, ako môžu niektoré príbehy ovplyvniť toho, kto práve sedí oproti a koho si už predstavujete po svojom boku.

Nemusíte poskytovať žiadne predstavenie

Byť zaľúbená znamená mať aj stále chuť na sex. A to je na tom to najúžasnejšie. Najradšej by ste na svojho nového partnera padla každú sekundu, roztrhala na ňom šaty. Nezabúdajte však, že v posteli nemusíte byť flexibilná a všestranná ako pornoherečka a kamasútricky sa vlniť. Sex je najkrajší pre vás oboch, keď ste uvoľnení a so sebou spokojní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zaľúbenie #sebavedomie #hormóny #ružové okuliare

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...