Kozorožci, pozor! Od týchto znamení si radšej držte odstup!

Sú znamenia zverokruhu, ktoré sa k sebe hodia viac, iné menej. Pozrime sa na to, ktorým by ste sa mali vyhýbať, ak ste sa narodili v znamení kozorožca a chcete ostať "psychicky zdraví".

16.01.2020 13:00
kozorožec Foto:
Kozorožec je nielen vedomý si svojich povinností, ale niekedy aj prehnane prísny.
debata

Baran na obzore? Radšej nie!

Baran a kozorožec, tieto dve znamenia sú odlišné ako oheň a ľad. Barani sa považujú za vášnivých a spontánnych jedincov, zatiaľčo kozorožec je dosť racionálny a svedomitý. Šetrí nielen emóciami, ale aj peniazmi – finančné zabezpečenie je preňho dosť dôležité. Baranovi a jeho ľahkosti začne preto veľmi rýchlo liezť na nervy. A to nestačí, aj sexuálny život týchto dvoch dokáže pomerne rýchlo vychladnúť… Navyše, obe znamenia majú pevnú vôľu a nenechajú sa komandovať.

Blíženci? Únavná konštelácia

Vzdušní blíženci k zemskému kozorožcovi dokopy vôbec nepasujú. Ten je totiž nielen vedomý si svojich povinností, ale niekedy aj prehnane prísny. Uvoľneného blíženca to trochu odrádza, začne sa tu vytvárať priepasť. Blíženci totiž berú život na ľahkú váhu, u kozorožca v tomto smere nenájdu pochopenie. Aj sexuálne schopnosti a potreby sú podľa astrológov úplne odlišné. Ak sa títo dvaja nájdu, ich vzťah bude len o protikladoch, a preto nebude trvať príliš dlho.

S levom sa nehodia

Vo vzťahu lev-kozorožec nie je úplne jasné, kto je tu „šéfom“, kto nosí nohavice a má hlavné slovo. Hádky a hnev sú na každodennom poriadku. Racionálnemu kozorožcovi je finančná istota dôležitejšia ako vášeň, čo sa levovi vôbec nepáči. Ten podľa astrológov miluje sex a preferuje veľkorysý životný štýl. Navyše si myslí, že kozorožec nešetrí len peniazmi, ale aj láskou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #financie #emócie #vášeň #pevná vôľa #znamenie kozorožec

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....