Hľadať lásku na zoznamke? Nebojte sa, skúšali to aj tieto slávne hviezdy

Nájsť partnera nie je v dnešných časoch také jednoduché. Klasické zoznamovanie sa vystriedali aplikácie a zoznamky. Samozrejme, nesú v sebe aj nevýhody, ale pristupujete k nim s odmietaním? Tiež nemusíte.

09.01.2020 11:00
Orlando Bloom vzal na premiéru svoju priateľku... Foto: ,
Herec Orlando Bloom a speváčka Katy Perry sú pár. Ale kedysi, keď bola Perry single, zvykla vraj využívať zoznamovaciu aplikáciu Tinder.
debata

Aj zoznamka na internete, či už vo vašom počítači alebo smartfóne, môže byť cestou pri hľadaní vzťahu či niekedy len prostriedkom na uvoľnenie sa, príjemnú konverzáciu, flirt alebo nájdenie priateľov.

Portál JustJared.com nedávno zverejnil zoznam známych celebrít, ktoré tiež už využili služby zoznamky na vlastnej koži. Nie je síce známy prípad, že by sa im podarilo nájsť tam životnú lásku, ale zhodne tvrdia, že si to celkom užili.

Hilary Duff

Speváčka a herečka priznala, že mala skutočný profil na Tinderi. „Začalo sa to ako sranda s kamoškami. Chcela som, aby mi vysvetlili, ako to funguje. Ale v živote som nebola na rande naslepo. So svojimi partnermi som sa vždy zoznamovala v práci,“ komentovala pre portál People.

Katy Perry

Priznala sa už dávnejšie, že bola aktívnou užívateľkou na aplikácii Tinder. Popri práci jej však potom zostávalo stále menej a menej času a tak si aplikáciu vymazala. Randí dnes s Orlandom Bloomom.

Laverne Cox

Po rozchode s partnerom sa herečka vrátila na zoznamku Tinder a celkom otvorene vyhlásila. „Musíte byť na zoznamke, ak chcete randiť. Ak chcete zostať v hre.“

Mariah Carey

Speváčka bola krátky čas na zoznamke Match.com.

Amy Schumer

Aj známa komička bola jeden čas na americkej zoznamke. Profily si vytvorila s kolegyňou a kamarátkou a brala to skôr ako veľkú zábavu. „Rehotali sme sa ako pubertiačky,“ uviedla.

Demi Lovato

Patrí medzi málo celebrít, ktoré otvorene priznávajú, že zoznamovacie aplikácie sú pre ňu spôsob, ako sa zblížiť alebo zoznámiť so zaujímavými ľuďmi. Lovato tiež priznala, že sa neobmedzuje na mužov. Rada si dopisuje (a údajne aj stretne) tiež so ženou. Dôležitý je podľa nej ľudský kontakt.

Chelsea Handler

Aj moderátorka a komička vzala svoje randenie cez online. Údajne ale k tomu potrebovala nakopnutie, ktorého sa jej dostalo od kamarátky Charlize Theronovej. „Opýtala sa ma, či som doteraz bola v jaskyni, že ešte nemám profil na zoznamke,“ prezradila Handler.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #celebrita #zoznamka #flirt

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...