Máte doma málo vášne? Máme overené recepty, ako ju nabudiť

Bozky, objatia, milovanie. Keď je v tom skutočná vášeň, predstavujú nádherné zážitky. A hoci sa to dá robiť aj bez nej, každý ihneď pochopí, že to nie je to pravé orechové. Preto ak máte pocit, že by to medzi vami mohlo byť aj horúcejšie, smelo využite náš receptár vášne.

08.01.2020 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Nahota je skvelá vo vzťahu a netreba sa jej strániť.
debata

Hovorte si fantázie

Billie Quinlan a Anna Hushlak sa venujú vývoju aplikácie, pomocou ktorej vedia ženám navodiť erotické fantázie a vzrušenie pomocou audionahrávok. Obe však priznávajú, že je to len náhrada. Rovnako ako sú erotické filmy náhradou za vzrušenie, ktoré nezažívame v partnerstve. Preto tvrdia, že šepkať si fantázie, erotické slová a maznať sa rečou, je veľmi vzrušujúce ako pre ženy, tak aj pre mužov. Prečo by ste si mali dávať na uši slúchadlá s erotickými príbehmi, keď si viete také rozpovedať aj doma? Zaručene to zlepší vaše sexuálne naladenie.

Zobuďte sa nahí

Je to úžasný pocit slobody. A nielen to. S partnerom si zrazu budete erotickejšie bližší. Nahota je skvelá vo vzťahu a netreba sa jej strániť. Nielenže budete uvoľnení, ale objať nahého partnera hneď po prebudení, je úplne iná záležitosť, ako keď sa pobozkáte v pyžame. Iba to skúste. Túto zmenu odporúča aj expertka na lásku a vzťahy JoLynn Braley.

Zažite nové vône

Funguje to. Často používame rokmi overené vône, parfumy a dezodoranty a jednoducho už sú našou súčasťou. Dokonca tak veľmi, že ich ani necítime a zrejme už ani partner. Preto je čas na zmenu. Skúste zmeniť sprchový gél, parfum, kúpte partnerovi k sviatku vôňu, ktoré vás vzrušuje. Nemusíte nové vône používať na verejnosti, ale je skvelé takéto čuchové vnemy skúsiť aspoň v posteli. Pretože prostredníctvom čuchu sa človek veľmi rýchlo vzruší a tým sa zväčší aj túžba a porcia vášne.

Skúste si zaspomínať

Načrieť do spomienok je jedna z úžasných vecí, ktorá vie partnerom pripomenúť, aké vie byť vzrušenie krásne a vášeň horúca. JoLynn Braley preto radí, aby ste si spravili pár večerov s fotkami a spomienkami. Na dovolenky, ktoré ste premilovali, na chvíle keď ste sa jeden druhého nevedeli nabažiť. Opäť vo vás naštartujú večer plný vášne. Bonusom je, že aj takúto chvíľu si následne budete môcť zaradiť medzi vášnivé spomienky, ktoré o pár rokov vytiahnete na oživenie. Tým zaručíte, že silu vášne neustále udržiavate.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #libido #milovanie #vášeň #vône #fantázie #spomínanie

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...