Muž v znamení kozorožca: Je trpezlivý, dlho bojuje

Je veľa žien, ktoré tohto muža vyslovene neznesú. Možno v pozícii šéfa by to ešte išlo, ale ako manžel je dosť prísny, majetnícky a zakladá si na poriadku.

10.01.2020 09:00
Žena kozorožec a muž panna: Vyhliadky na trvalý... Foto:
Je to typický muž, ktorý len veľmi nerád vyznáva lásku, ľúbiť však každopádne vie a býva aj verný.
debata

Jeden druhého nechápe

Ak si predstavíme spojenie kozorožec-muž a strelec-žena, takýto vzťah asi dlho nevydrží. Strelec, ktorý za sebou zanecháva veci po celom dome, keď sa vyzlieka a jedáva pokojne aj v spálni (a už vôbec nemá potrebu vlastniť dom a pokojne by býval aj celý život po hoteloch), nemá pre kozorožca žiadne pochopenie. Z druhej strany sa však deje to isté. Kozorožec, ktorý tak lipne na poriadku, sa ho od strelca nikdy nedočká…

Šéf aj doma

Takže už sme počuli, že kozorožec je prísny, rozum tu víťazí nad citmi, ťažko hovoriť o nejakej intuícii… Treba si totiž uvedomiť, že ide o zemské znamenie (nohami pevne na zemi). Veľmi sa k nemu hodia rovnako zemské znamenia, tam si príde na svoje. Žena v znamení býka, kozorožca alebo panny, ktorá si získa jeho srdce, sa však určite musí zmieriť s tým, že to bude práve on, kto bude doma šéfovať.

Nevzdáva sa ľahko

Je nutné napísať niečo aj o jeho dobrých vlastnostiach, k tým rozhodne patrí zodpovednosť a spoľahlivosť – preto býva kozorožec dobrým šéfom. Je tiež usilovný a cieľavedomý, má rád zaslúžené veci a neuznáva tých, ktorým padajú „pečené holuby do huby“. Veci, ktoré si v živote tvrdo nevybojoval, preňho nemajú žiadnu hodnotu. Za touto vetou sa vynára ďalšia jeho vlastnosť a tou je trpezlivosť. Nevzdáva sa ľahko.

Srdce ako z kameňa

Astrológovia tiež poukazujú na jeho uzavretosť, otvára sa pomaly, ťažko si hľadá a udržiava nové priateľstvá. Jeho srdce je ako z kameňa… Je to typický muž, ktorý len veľmi nerád vyznáva lásku, ľúbiť však každopádne vie a býva aj verný. Aj tu sa osvedčuje jeho trpezlivosť, pretože najviac si bude vážiť práve tú ženu, o ktorú dlho bojoval…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trpezlivosť #majetok #poriadok #znamenie kozorožec #rozum

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...