Tri znamenia zverokruhu, ktoré sú obzvlášť hádavé!

Vidia konflikty aj tam, kde žiadne nie sú. Ak obzvlášť potrebujete harmóniu, týmto trom znameniam sa oplatí vyhnúť.

01.01.2020 16:00
hádka, žena, muž, stôl Foto:
Hádaví ľudia sú pre mnohých skutočnou výzvou.
debata

Neplašia sa žiadnej konfrontácie, trvajú na svojom názore a neboja sa diskutovať aj celú večnosť. Hádaví ľudia sú pre mnohých skutočnou výzvou. Ak veríte hviezdam, pred nasledujúcimi znameniami sa majte skutočne na pozore.

Blíženci: Majstri v presviedčaní

Blíženci sú skutoční majstri komunikácie a snažia sa všetkých presvedčiť o svojej pravde. Pritom ostávajú síce vecní a objektívni, trvajú však na svojom stanovisku. Vodné znamenia: ryby, rak a škorpión sa vyhýbajú konfliktom a majú problém s prebiehajúcimi diskusiami. Blíženci sa, naopak, snažia vyhrať každú kontroverznú situáciu.

Baran: Hlavou proti múru

Baran sa považuje za temperamentné a impulzívne znamenie, častokrát sa dostávajú do konfliktov. Najmä vtedy, keď stratia trpezlivosť. Podľa hesla „hlavou proti múru“ prechádzajú životom s dôverou a diskutujú o všetkom, čo im stojí v ceste. Ich asertívny charakter niektorí vnímajú ako vyčerpávajúci. Prekážky sú márne. Baran má energetickú argumentáciu v krvi – je odolný a odhodlaný.

Panna: Disciplinovaná a odhodlaná

Racionálne panny sa považujú za perfekcionistické a disciplinované. Ak im niekto príde do cesty, môže to viesť k nebezpečným situáciám. Pretože panny tiež očakávajú, že ostatní dajú všetko a budú rovnako odhodlaní ako oni sami, čo niekedy vedie k sporom s priateľmi, kolegami a tiež s partnerom. Vyhnúť sa konfliktom? To robia panny len zriedka. Pretože je pre ne ťažké prijať iné názory a robiť ústupky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #konflikt #názor #zverokruh #ústupok #impulz

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...