Pozor! V roku 2020 hrozí rozchod týmto znameniam

Garancia večnej lásky neexistuje. Niektoré znamenia však budú mať v roku 2020 vzťahy viac ako len naštrbené, ohrozí ich rozchod.

19.12.2019 14:30
rozvod, rozchod, hádka Foto:
Váš vzťah má namále, majte sa na pozore!
debata

Stále však majú šancu pracovať na tom, aby sa tak napokon nestalo. Tieto tri znamenia by mali byť viac ako ostražité a začať konať.

Baran

Baran je veľmi zatrpknutý, čo sa lásky týka. Tieto pocity ho prenasledujú už dlhšie, ale naplno vyvrcholia počas leta. Nepríjemné udalosti zo spoločnej minulosti si stále dookola prehráva a tak v sebe spúšťa trpké spomienky. Tie sa vždy skončia hádkou. Je preňho ťažké nájsť vnútorný pokoj a istotu prameniacu zo vzťahu založeného na dôvere. Nepríjemnosti sa hromadia a už aj malé hádky dokážu spôsobiť vo vzťahu katastrofu v podobe rozchodu.
Riešenie: Je potrebné nechať minulosť minulosťou a pohnúť sa vo vzťahu správnym smerom. Inak riskujete rozchod.

Škorpión

Má chuť na niečo nové, vo vzťahu je už pridlho a začína sa nudiť. Ubíja ho rutina, stále sa opakujúce vzorce bez možnosti skúšania nových vecí. Strhujúcich momentov vo vzťahu je málo, jednoznačne mu chýba vzrušenie. Škorpión má pocit, že mu čosi uniká. Jedinou šancou, ktorá by ho mohla vo vzťahu udržať, je nový vietor – ale aj škorpión sa musí pokúsiť vzťah oživiť, rovnako, ako ten druhý vo vzťahu.
Riešenie: Namiesto utápania sa stereotypom treba prevziať iniciatívu a prísť s nápadmi, ako vzťah oživiť. netreba čakať, že to za vás niekto urobí.

Rak

Vzťahom si je priveľmi istý. Rak sa nesnaží, len sa vezie na tom, čo doposiaľ vybudoval. Hoci rak sa môže cítiť v takomto vzťahu relatívne dobre, druhý z partnerov to tak nevidí a zvažuje. Má pocit, že je to on, kto ťahá vzťah a rak v ňom len tak „vegetuje“. O nič sa nesnaží, s ničím nepomáha, je absolútne pasívny. A takto vzťah nefunguje!
Riešenie: Rak sa musí zobudiť a začať sa o partnera aktívne zaujímať. Vzťah nemôže byť na pleciach jedného, o radosti aj starosti sa treba deliť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #znamenie zverokruhu

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...