Skutočné príčiny, pre ktoré ženy často nemajú orgazmus

Každý chce pri milovaní zažiť ten nádherný pocit vyvrcholenia. Nie je to jediný cieľ, ale nie je dôvod si ho odopierať. Ak s ním máte problém, je viac ako pravdepodobné, že vám v tom bráni niektorá zo štyroch prekážok.

18.12.2019 17:00
Zvýšte si šance na viacnásobný orgazmus! Foto:
Dobrý milenec je ten, ktorý sa vie ženám prispôsobiť.
debata (1)

Prílišná snaha

S orgazmom je to ako so životom. Ak sa o niečo príliš snažíte a tlačíte na pílu, efekt môže byť opačný. Nechajte veci plynúť. Popracujte na uvoľnení a zabudnite, že orgazmus vôbec existuje. Milujte sa pre milovanie samotné a vôbec sa nesústreďte na cieľ. Je to metóda, ktorú radia mnohí sexuálni terapeuti a ženy im nakoniec ďakujú za to, že sa dočkali orgazmu práve preto, že ho nečakali.

Nepoznáte svoje polohy

Orgazmus je výsledkom viacerých faktorov a dôležitým parametrom je poznať svoje vlastné telo a vedieť, čo vám robí dobre. Každá žena je iná a dobrý milenec nie je ten, ktorý má univerzálny kľúč, ale ten, ktorý sa vie ženám prispôsobiť. Na to ho však musíte nasmerovať, navigovať, usmerniť alebo naznačiť, čo sa vám páči. Ak budete mať svoje orgazmické polohy, dotyky a systém telesnej stimulácie, všetko pôjde ľahšie a rýchlejšie.

Nedôvera voči partnerovi

Veľmi časté. Preto je aj jedným z prvých signálov problémov vo vzťahu narušenie sexuálneho života. Pritom nemusí ísť o extrémnu nedôveru. Stačia aj názorové rozpory. Možno vediete vnútornú vojnu voči partnerovi, niečo vám vadí, chcete mu isté veci vytknúť, nie ste spokojná s jeho správaním. Aj drobnosti vedia tak tlačiť na podvedomie, že zrazu bude milovanie len manuálny pohyb a ten rozhodne neprináša ženám také uspokojenie, aby sa prepracovali k vyvrcholeniu.

Nespolupracuje mozog

Je to len teória, že telesne je každá žena uspôsobená na vyvrcholenie. Pretože telo to nie sú len pohlavné orgány. Samotné nikdy nebudú fungovať rozkošnícky, ak ich nepodporí mozog. Vedecké štúdie totiž už dávno potvrdili, že klitoris je len prostriedok, orgazmus sa v skutočnosti začína v hlave. V prípade, že vám hlava šrotuje problémy, otázniky, rôzne témy, aj ten najlepší milenec vám bude zbytočný. Na to, aby ste si užili skutočnú vlnu orgazmu musíte nechať mozog akoby v sladkej nevedomosti. Myšlienky odhodiť a vnímať iba telesné pôžitky. Je potrebné sa to naučiť. Bez tejto vlastnosti sa však akékoľvek intímne dráždenie minie účinku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy #orgazmus #nedôvera

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...