Nemáte čas na sex? 5 tipov, ako si ho nájdu aj najvyťaženejší

Dobrý sex si vyžaduje čas. Rýchlovka občas poteší, ale nemôže suplovať celý sexuálny život. Preto si rýchla doba vyžaduje aj rýchle návody, ako si s partnerom v uponáhľanej dobe ukrojiť čas na pekné milovanie.

17.12.2019 16:00
sex, intimity, milovanie Foto:
Využite čas na milovanie, keď sa naskytne a nedeľte ho na ten vhodný a nevhodný.
debata

Majte svoj priestor

Mali by ste mať svoj priestor ako partneri a milenci. Ak žijete v spoločnej domácnosti, je to jednoduchšie, ale aj ak sa len stretávate, je skvelé mať miesto, ktoré praje vašim erotickým hrám.

Tak isto nerezignujete na miesto erotiky ani v prípade, že máte deti. Práve naopak. Sú miesta, kde by nemali mať priestor na hranie a ani hračky. Tým priestorom je vaše milenecké miestečko. Pretože to všetko naruší koncentráciu. Naopak, ak prídete spolu na miesto, kde sa pravidelne milujete, okamžite to vyvolá vlnu chutí.

Prispôsobte sa okolnostiam

Neriskujte, že musíte mať sex v presne uvedenom časovom horizonte. Ani nápad. Buďte flexibilní. To zaručí, že si zrazu nájdete čas na milovanie kedykoľvek. Ráno, na obed, večer. Každý si potrebuje oddýchnuť od pracovného či životného stereotypu a prečo to robiť osamote, keď sa môžete príjemnou sexuálnou energiou nabíjať navzájom? Využite čas na milovanie, keď sa naskytne a nedeľte ho na ten vhodný a nevhodný.

Zažite milovanie bez príprav

Prípravy na sex môžu niektorým dvojiciam zabrať viac času ako sex samotný. Prirodzene, niekedy je skvelé sa na milovanie pripraviť, premyslieť si, ako bude vyzerať, vymyslieť inovatívny scenár. Ale na to, aby ste si prejavili lásku a prežili vášeň, nepotrebujete prakticky nič iné, ako vaše dve nahé telá. Takže sa niekedy jednoducho len tak pomilujte. Aj uprostred prípravy obeda.

Skúste milovanie bez sexu

Toto nie je žiadny vtip. Práve naopak. Muži aj ženy si myslia, že pri milovaní je nutné prísť k sexu. Naopak. Milovať sa znamená prežiť spolu vášeň na energetickej úrovni. Dotyky, dráždenie, to všetko môžete prežiť oblečení, nahí, s vyvrcholením alebo bez neho. Verte či nie, takéto emocionálno-fyzické zážitky vás omnoho viac spravia šťastnými, ako keď si spoločné chvíle plné vášne odrieknete, pretože by ste sa nestihli pomilovať úplne naplno. Niekedy stačí vášnivé láskanie a budete spokojnejší, ako keď budete mať napríklad sex z povinnosti.

Dajte partnera na prvé miesto

Absencia sexu nie je len o absencii pôžitku, ale aj o tom, že ten druhý má zrazu pocit, že ho odmietate a je pre vás všetko dôležitejšie ako on. Chyba. Preto jednoducho niekedy strávte spolu chvíle aj na úkor práce, poriadku, povinností. Pretože tie nie sú nikdy také dôležité ako pekný vzťah s partnerom a láskyplné milovanie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #rýchlovka

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...