Vety, ktoré hovoria jasne: Váš vzťah je na konci

Počas hádok či výmeny názorov sa z vašich úst derú dookola tie isté vety? Neveštia nič dobré...

06.12.2019 15:00
rozchod, kríza, Foto:
Rozchod je na spadnutie...
debata

Nikdy na mňa nemáš čas

Máte pocit, že spolu trávite čoraz menej času? Je to jedno z jasných znamení, že váš vzťah ide „do stratena“. Ak ste spolu len pár týždňov a on už „vymýšľa“, ako by sa vyvliekol zo spoločného programu, nič dobré to neveští. Dokonca ani vtedy, ak sa s vami síce stretáva, ale len vtedy, ak to navrhnete vy, z jeho strany už iniciatíva upadá.

Ak to urobíš, potom…

Prinútiť ho k niečomu už dokážete len vyhrážkami? Sú takmer na dennom poriadku, slušne už spolu ani komunikovať nedokážete. Buď ja, alebo kamaráti… Buď tam pôjdeš so mnou, alebo ani nechoď… Ultimáta žiaden vzťah pokope neudržali.

Ja už neviem, ako ďalej

Ste so silami v koncoch. Zo zúfalstva sa snažíte jasne mu povedať, že táto cesta vo vašom vzťahu sa vám nepáči a psychicky vás ničí. On to síce registruje, ale jeho činy sa rovnajú nule. Je mu jedno, či sa trápite, aj to, čo s tým urobíte.

Zasa ideš preč?

Uteká od vás hneď, ako môže. Hľadá všetky možnosti, aby sa z vašej blízkosti vzdialil. Nevie, ako sa rozísť, dúfa, že to urobíte zaňho. Trápite sa jeho odchodmi, namiesto toho, aby ste sa na rovinu opýtali: „je koniec?“. Možno sa vám po jeho pozitívnej odpovedi dokonca uľaví.

Pokazil si to, ako vždy

A vy mu zasa odpúšťate. Ak nie stý raz, tak desiaty minimálne. Ste zaslepená láskou a on to vie. Všetko sa mu „prepečie“, má nad vami moc. Váš vzťah nie je vyrovnaný, ste to evidentne vy, kto ťahá za kratší koniec. Smerujete ku koncu, ale vy sa vzťahu držíte zubami-nechatami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #rozchod #partner

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....