Zdá sa vám misionár nudný? Potom toto robíte zle!

Mnoho dvojíc pokladá misionára za „vanilkový sex“. Trochu nudný, síce romantický, ale bez poriadneho drajvu.

05.12.2019 15:00
orgazmus. intimity, milovanie Foto:
Skúste si polohu oživiť a ak máte chuť, aj trochu pritvrdiť.
debata

Lenže na to, aby sa vaša láska ozývala až k susedom a boli ste vášňou až spotení, nepotrebujete krkolomné polohy. Iba oživiť to, čo je najlepšie.

Ide to prirodzene

Misionárska poloha je skvelá svojou variabilitou. Vonkoncom nemusí vyzerať tak, že partner zaborí hlavu do vankúša, zatiaľ čo vy hladíte na strop a stereotypne si to obaja oddriete. Skúste si polohu oživiť a nebudete si „obyčajného“ misionára vedieť vynachváliť. Nehodí sa totiž len na „vanilkové“ scény, ale aj vtedy, ak máte chuť trochu pritvrdiť.

Pozerajte si do očí

Je to ohromne vzrušujúce, ak vidíte partnera vo chvíľkach jeho blaha. Pritom sa stačí len trochu dostať na ruky a hľadieť si do očí. Rozšírené zreničky sú niečo, čo oboch prirodzene vzrušuje a vy budete maximálne bez seba. Bude to horúca jazda telo na telo a užijete si ju zaručene inak.

Ide to aj pikantne

Misionárska pozícia pripúšťa aj trochu pikantnejšie zaobchádzanie. Chcete skúsiť niečo drsnejšie? Voľba je na vás, či partnera po chrbte poškriabete, alebo necháte jeho, aby vás intenzívnejšie stlačil. Použiť sa dajú aj náustky, prípadne latexové kostýmy. Malý bičík môžete použiť vy aj partner. Ak sú vaše obľúbené hry s voskom, misionár umožňuje aj hru s ohňom. V tejto polohe skrátka rozhodne nemusíte ostať len pri nežnostiach a tvrdosti sa medze nekladú. Hranice si určujete vy.

Zmeňte rytmus

Jessica O'Reilly, je expertka na vzťahy a sex a objavila problém, pre ktorý toľko žien považuje misionára za nudnú pozíciu. Pretože nechávajú rytmus na partnera. Radí však, že ak aj žena ostáva na chrbte, neznamená to, že je odsúdená k nečinnosti. Nie je to len jazdecká pozícia, kde máte pod kontrolu rytmus. Stačí len pracovať so zadočkom a uvidíte zmenu. Ani v pozícii muž hore to nemusí byť on, kto drží kormidlo. Skúste to a budete na túto polohu pozerať s väčším úsmevom. Pretože si ju prispôsobíte vašim potrebám a potešeniu.

Pridajte vibrácie

Erotické hračky nepatria do nočného stolíka osamelých žien. Pretože sú výbornou pomôckou aj pre páry, ktoré rady zvyšujú svoju intímnu rozkoš. Riešením sú vibračné krúžky, alebo špeciálne vibrátory, ktoré sa používajú počas milovania. Dokážu stimulovať vás aj jeho. Sú priamo určené na vylepšenie misionárskej polohy. Len ich skúste. Nebudete ľutovať. Stačí prekonať hanbu a vojsť do sex shopu, alebo skúsiť diskrétnu objednávku cez internet. Ani misionár nemusí ostať bez technických vylepšení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #intimity #milovanie #vášeň #misionárska poloha #erotické pomôcky

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...