Dobrá rada pre strelcov: Od týchto znamení si držte odstup!

Strelci, pozor! Pozrite sa, s kým sa podľa astrológov neoplatí vrhnúť sa do vzťahu, pretože podľa hviezd k sebe vôbec nepasujete.

10.12.2019 07:00
strelec, znamenie strelec Foto:
Žena v znamení strelca.
debata

Tiež to robíte? Túžite vedieť, v akom znamení sa narodil muž, s ktorým práve randíte a hneď, ako máte príležitosť, nedočkavo googlujete, či sa podľa astrológie k sebe hodíte? Potom ste tu správne. Dnes to bude o strelcovi. Pre rakúsky časopis Woman na túto tému prehovorila astrologička Turid Pichler.

Radšej nie: Strelec a škorpión

Tu sa stretáva silný strach zo straty so silnou túžbou po slobode. Škorpión je totiž majetnícky a žiarlivý. Je tiež rodinne založený, miluje pocit domova. Do tohto modelu však strelec vôbec nezapadá. Pretože on miluje spoznávať nových ľudí a objavovať svet. Avšak čo sa týka sexu, v tomto prípade to vyzerá dosť „elegantne“.

Nedobrá konštelácia: Strelec a býk

Okrem silnej sexuálnej príťažlivosti sa už nemajú tieto dve znamenia o čo podeliť. Býk chce vlastniť to, čo miluje. Strelec na to reaguje zajačími úmyslami, pretože skôr prahne po dobrodružstve, miluje slobodu. Býci si vážia aj útulný domov, v ktorom radi trávia čas. Zladia to so strelcom, ktorý chce spoznávať svet? Ťažko!

Nehodia sa k sebe: Strelec a rak

Oheň a voda. Podľa astrologičky majú tieto dve znamenia vlastnosti, ktoré sú v protiklade. Raci sú skôr citlivejší, no strelci večne naladení na dobrodružstvo, pre čo rak nemá ani štipku pochopenia. Títo dvaja sa začnú onedlho spolu nudiť a hľadať zo vzťahu únik.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sloboda #znamenie strelec #dobrodružstvo #odstup

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...