Ste single? Pichľavé vety kamarátok vás bolia?

Ak ste single a okolo seba máte samé zadané kamarátky, nie vždy máte medzi nimi práve "ustlané na ružiach".

04.12.2019 09:00
single žena, zúfalá žena, problém, starosti Foto:
Ste single?
debata (3)

Občas vás podpichnú, povedia niečo nevhodné, zrania vás, možno celkom nechtiac. Naozaj by vám urobili radosť, keby niektoré vety smerom k vám nepoužívali. O ich ľútosť či poúčanie nestojíte. Aj vy ste už počuli tieto vety, ktoré vám priam trhali uši?

Naozaj nerozumiem, prečo si niekoho nenájdeš

Nerozumiete tomu ani vy. Častokrát premýšľate, čo je na vás „zlé“, že sa vám vzťahy rozpadnú a status single vám, takpovediac, prischol natrvalo. Ak nabudúce budete počuť túto vetu z úst vašej kamarátky, pokojne ju podpichnite rovnako, ako ona vás: „Som zrejme náročnejšia ako ty“. A budete mať pokoj.

Ak budeš spokojná sama so sebou, potom si niekoho nájdeš

Jasné, otrepané frázy, ktoré sa tak ľahko vypúšťajú z úst smerom k nezadaným… Pritom vy ste sama so sebou celkom spokojná. Rozhodne sa nepovažujete za kôpku nervov, ktorá musí najskôr prejsť dlhou cestou, aby neodplašila všetkých mužov v okolí. Máte svoje dobré aj slabšie stránky, ale kto ich nemá?

Ty si taká náročná

Naozaj človek nemá byť pri výbere partnera pre život náročný? Má zľaviť zo svojich nárokov len preto, aby sa konečne zbavil statusu single? Nie… Je fajn si počkať na svojho princa, než prejsť niekoľkými útrpnými vzťahmi s mužmi, ktorí vás v podstate nezaujímajú. Áno, chcete si počkať na niekoho, kto vás očarí, s ktorým preskočí iskra a kvôli ktorému sa budete vznášať na obláčiku šťastia.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #single #partner #kamarátky

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...