Muž v znamení strelca vie zarábať, ale aj rýchlo míňať

Sú to muži, ktorí akoby chodili po špičkách, "s hlavou v oblakoch", realita ich príliš nebaví, veľa snívajú, po mnohých veciach túžia. Nič ich neodradí...

04.12.2019 11:00
muž strelec, znamenie strelec Foto:
Muž v znamení strelca.
debata

Vždy s jednou nohou preč

S tým súvisí ich povaha. Sú dobrodružní a večne „s jednou nohou preč“, žijú kočovný spôsob života, neradi zapúšťajú korene. To sa podarí až žene, pri ktorej cítia, že je tá pravá. Avšak nie každej. Mnoho strelcov, ktorí si založia rodiny, žije naďalej svojím zaužívaným spôsobom života. Buď sa nikdy neoženia, alebo „kočujú“ aj s rodinou. Málokedy sa zaväzujú, málokedy strávia celý život na jednom (nudnom) mieste.

Bojuje za spravodlivosť

Najvhodnejšia je pre nich partnerka, ktorá má pre ich „netradičný“ život veľa pochopenia, inak rýchlo nastanú nezhody. Strelci bojujú za spravodlivosť, majú ju v sebe už odmalička, keď sa so súrodencami delia o hračky alebo neskôr o peniaze. Ani v dospelosti neznášajú krivdu, ak sa stanú šéfmi vo firme, spravodlivosť bude pre nich alfou a omegou. Strelec len ojedinele klame či podvádza.

Neznáša nudu

Ako všetky ohnivé znamenie, ani on neznáša nudu. Stráviť víkend pred televízorom a len tak sa povaľovať na gauči? Nehrozí! Zomrel by od nudy, takéto trávenie času od neho nesmie nikto žiadať, iba ak by ochorel. Má veľa záľub, na rozdiel od muža v znamení blížencov im však ostáva po celý život verný. Patrí sem predovšetkým šport, najlepšie, ak je spojený s adrenalínom.

Obdiv môže

S ohnivými znameniami ho spájajú spoločné charakteristické črty. Je napríklad rád obdivovaný, veľmi rýchlo sa vie nahnevať, (nie však nadlho) a s ľuďmi komunikuje priamo, na rovinu. Vďaka svojmu ohňu má tiež veľmi veľa energie, v práci je preto mimoriadne obľúbený. Veľmi rýchlo postupuje k vyšším funkciám, a to bez toho, aby sa o to príliš snažil. S vodnárom ho zas spája záľuba vo filozofovaní.

Svetáka nehrá

Je sveták, čo „všade bol a všetko vie“, avšak on to nehrá. Skutočne sa vie zapojiť do každej debaty. Muži v znamení strelca sú vášniví cestovatelia, milujú exotiku, a keďže sú spontánni, vedia sa pobaliť aj do batoha a to dokonca zo dňa na deň. Cestovaniu v skupinách, vo dvojici, či dokonca len sólo, nikdy nepovedia nie. A pozor, strelec nie je žiaden „šupák“, vždy má pri sebe dosť peňazí…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #nuda #obdiv #znamenie strelec #dobrodružstvo #záväzok

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....