Najlepšie miesto na ukončenie stavu single? Pracovisko!

Pozor, nádej pre všetkých nezadaných! Pracovisko je určite miestom, kde môžete stretnúť (aj) toho pravého... Ale zároveň aj miestom, kde ho podviesť...

02.12.2019 13:00
pracovisko, vzťah, láska Foto:
Nič nezvyčajné - väčšinu času totiž trávime v práci...
debata (1)

Príležitosť robí zlodeja – toto úslovie je skutočne pravdivé! Spoločné ciele, trávenie času a tiež zdieľanie súkromných záležitostí. Kolegovia vedia o vašom okruhu priateľov alebo dokonca o partnerovi, s ktorým žijete. Stráviť spolu 40 alebo viac hodín týždenne je skutočne dobrou príležitosťou. Či z toho bude aj niečo viac, je už ďalšia téma. V rakúskej štúdii, ktorú si objednala online partnerská agentúra ElitePartner, sa zistilo, že až 19 percent ľudí sa už v minulosti zamilovalo do kolegu či spolupracovníka. Konkrétne každý piaty.

Prečo v práci?

Toto číslo je spočiatku dosť desivé – najmä pre tých, čo sú práve vo vzťahu. Dôvod týchto pocitov je potom však celkom zrejmý. Väčšinu času trávime v práci a pri 40 a viac hodinách týždenne dostaneme veľa príležitostí na zblíženie, vysvetlila rakúska psychologička Lisa Fischbach. Je tiež ľahšie vzájomne sa spoznať, pretože existujú spoločné témy a kontaktné miesta na prehĺbenie.

Asi štvrtina ich odmieta

Hoci je pracovisko výborným miestom na začiatok aféry a možno aj na ukončenie stavu single, 26 percent to považuje za nevhodné. Ženy protestujú viac ako muži. Kým 30 percent slobodných žien považuje za neprimerané začať si niečo na pracovisku, trápi to len 23 percent mužov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #súkromie #single #kolega #zaľúbenie #pracovisko #aféra

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....