Konečne vážny vzťah! Tieto štyri znamenia sa môžu tešiť na december

Posun vo vzťahu alebo nájdenie spriaznenej duše. Niektoré znamenia majú počas decembra k dlhotrvajúcej láske o čosi bližšie.

27.11.2019 15:00
rande, láska Foto:
Konečne to vyjde!
debata (1)

Kozorožec

Je najvyšší čas, aby kozorožec podnikol krok vpred. Je načase opýtať sa samého seba, či je pripravený na posun v láske a potom sa odhodlať. Toto znamenie miluje romantiku a aj si ju zaslúži. December sľubuje práve kopec romantiky v živote kozorožca.

Rak

Aj na raka čakajú v oblasti lásky mnohé pozitívne prekvapenia. Až počas posledného roka v mesiaci sa úplne oddá svojim citom a nechá sa konečne uniesť láskou. Tí ľudia v znamení Raka, ktorí sú dlhodobo single, sa môžu tešiť priamo na smršť skvelých emócií.

Vodnár

Opustený vodnár stretne lásku, ktorá ho bude hriať pod vianočným stromčekom. Žiaden flirt, ani horúca vášeň bez pokračovania – december sa u Vodnára nesie v znamení lásky, ktorá sa môže skončiť manželstvom. Vodnár, dlho blúdiaci svetom bez spriaznenej duše, či niečo také zaslúži.

Lev

Aj pre leva prinesie december v láske konečne zmenu. Lev, ktorý má po boku partnera, sa konečne dočká posunu vo vzťahu – vo vzduchu visí vážny krok smerom k upevneniu vzťahu. Čo lev tajne očakáva, sa konečne v jeho vzťahu naplní.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #rande #partner #znamenie

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...