Tajné tipy, ako mu zlepšiť erekciu a užiť si viac

Erekcia je rozhodne mužská záležitosť, ale je do veľkej miery spojená práve s jeho partnerkou.

26.11.2019 17:00
sex, intimity, erotika Foto:
Zvádzanie, flirtovanie či zmyselné dotyky môžu vybičovať mužovu erekciu.
debata

Preto je vhodné, ak niektoré veci nenecháte len na partnera, ale viete vhodným spôsobom vstúpiť do akcie. Veď na rovinu povedané, bez vás by žiadna erekcia nenastala, takže prečo sa nepostarať aj o to, aby bola lepšia?

Doprajte si čas

Rýchlovky sú dobrá vec v momente, ak obaja prekypujete návalom túžby. Ak ste však spolu každý večer, tak na vylepšenie erekcie zabezpečte, aby čas hral vo váš prospech. Erekcia je jednoducho reakcia tela a čím viac na partnerove zmysly budete pôsobiť, tým viac sa nabudí. Skúste rozhovor, dotyky, skúste mu hovoriť koketné slová a vzrušovať ho. Rozhodne nechoďte hneď na vec. Zvádzanie, flirtovanie, zmyselné dotyky, to všetko je pre muža niečo, čo jeho erekciu vie vybičovať až k stupnici tvrdosti minimálne žuly.

Choďte na prechádzku

Znie to zvláštne, ale je to veľmi funkčné. Ak chcete zažiť divokú noc plnú vášne, sexu a užiť si partnerovu výbavu v plnom nasadení, doprajte si prechádzku. To klišé o romantickej prechádzke vo vzťahu nevzniklo náhodou. Má totiž priamu súvislosť s erekciou. Urológ Laurence Levine potvrdil pozitívnu spojitosť medzi minimálne tridsiatimi minútami chôdze každý deň a zlepšením erekcie. Navyše, ak si doprajete spoločnú prechádzku ruka v ruke, aj sexuálne libido vám stúpne, nielen partnerov penis.

Venujte sa masáži

Kto by to povedal, že v 21. storočí budú najstaršie remeslo ohrozovať tantrické masérky. Pravda je však taká, že čoraz viac mužov dá prednosť erotickej a zvodnej masáži, ako krátkej neosobnej súloži. Nahá masáž je totiž dokonalou možnosťou, ako v partnerovi rozvibrovať tie správne dráhy smerujúce k intenzívnemu vzrušeniu. A to aj doma. Dotýkate sa pokožkami, perami, masírujete si erotogénne zóny a môžete skúsiť aj priamu masáž intímnych partií. Takáto masáž nemusí byť odborná, dôležité je, aby bola láskyplná. A čím viac bodov slasti zapojíte, tým lepší bude výsledok vo váš prospech.

Skúste nástavec na penis

Dnes je možné používať rôzne typy, ale veľmi vhodným je silikónový krúžok, ktorý sa prispôsobí partnerovmu penisu. Jemné stiahnutie penisu pri koreni dokáže viac vecí naraz. Krv sa bude vracať pomalšie a stiahnuté cievy zabezpečia, že partnerov penis stvrdne viac, ako by bol schopný bez takéhoto upgradu. Ďalšia vec je, že bude prežívať intenzívnejšie pocity. Do tretice ani partnerka neobíde naprázdno. Nielenže si užijete pevnejšie prirodzenie, ale mnoho takýchto krúžkov má výstupky na dráždenie klitorisu. A to už spoločne otvárate úplne novú, nepoznanú kapitolu rozkoše.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #erekcia #prechádzka #rozkoš #zvádzanie #erotické pomôcky #zmysly #nahá masáž

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...