Nestála žena v znamení strelca: S hlavou v oblakoch

Striedavo, oblačno. Ľudia, ktorí sa narodili v znamení strelca, majú poriadne prelietavé názory. Podľa toho, ako sa vyspia...

25.11.2019 12:00
strelec Foto:
Žena v znamení strelca.
debata

Mení názory aj priestory

Podobná vlastnosť sa pripisuje aj nestálemu znameniu rýb, tiež sú nestáli v názoroch. Na rozdiel od rýb je však znamenie strelca ohnivé a teda, kým rybička ostáva stále v pokoji a pláva vo svojej vlastnej vode, strelec mení rovnako ako názory aj priestory. Rád sa premiestňuje, toto sú ľudia, ktorí celý život pendlujú, cestujú, menia adresy, telefónne čísla a aj partnerov, ako také ponožky…

Nestála, vo všetkých smeroch

Žena v znamení strelca nebude sedieť doma v „zlatej klietke“, nevydrží byť dlho nezamestnaná a pred „istým“ domom s hypotékou na tridsať rokov určite volí podnájom. Odtiaľ sa bude môcť kedykoľvek odsťahovať, zavrieť za sebou dvere. Aj tých vecí má akosi pomenej, ako ostatné ženy, akoby chcela byť na takéto spontánne akcie „vždy pripravená“. Je nestála, a to vo všetkých smeroch.

Ohnivá žena potrebuje slobodu

Podobne, ako všetky ohnivé znamenia, aj žena v znamení strelca potrebuje slobodu. Často býva slobodná mamička, neprekáža jej dokonca, ani keď vôbec neporodí. Presuňme sa však k jej dobrým vlastnostiam. Znameniu strelca sa pripisuje nákazlivý optimizmus, majú veľa priateľov, ľudia sa nimi radi obklopujú. Tiež majú blízko k osobnostnému rozvoju a ezoterike, dokážu na sebe zapálene celý život pracovať, a to bez ohľadu na vek.

Ťahá ju to k oblakom

Podľa astrológov je najideálnejšie, ak táto žena, narodená v druhej polovici novembra, resp. v prvej decembrovej, stretne muža, ktorý jej pomôže „pristáť na zemi“, usadiť sa a nelietať s hlavou v oblakoch. Tiež je pravda, že ju to k tým oblakom bude neustále ťahať, pretože tieto ženy sú vášnivé cestovateľky, často bývajú obchodné manažérky, sprievodkyne, letušky či hoteliérky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #Sloboda #názor #znamenie strelec #ezoterika

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...