Milujete ho a chcete, aby cítil to isté? Tieto tipy zaberajú!

Nezáleží, či spolu žijete, prípadne bývate u rodičov. Či pochádzate z jedného mesta, alebo riešite dochádzanie za láskou.

17.11.2019 17:00
láska, milovať sa, vzťah Foto:
Prejav lásky je akoby jej zhmotnenie a vie zapáliť nehu, lásku a náklonnosť.
debata

Dokonca nie je podstatné ani to, či ste spolu mesiac, dva, desať rokov. Ak ho milujte, nie je čo riešiť. Jedine to, aby cítil to isté a bolo to tak navždy. Existujú na to spôsoby.

Zabudnite na milostnú mágiu

Lásku muža si dokáže udržať každá žena a nepotrebuje k tomu ani červené stužky, zaklínadlá a večerné kurzy mágie. Esther Bilbao je mentorkou žien, ktoré chcú zlepšiť svoj život a vzťahy. Preto pre ne pripravila jednoduchý návod na to, ako byť pre muža vždy tou, ktorej bude patriť jeho srdce. A nie je to tak zložité. „Základom je byť sama sebou a naučiť sa vychádzať si v ústrety,“ hovorí. Je to tak jednoduché ako to znie a tieto veci zaručí pár krokov. Nie je to o tom, ako druhého zmanipulovať k láske, ale o tom, aby skutočne cítil, že vás miluje.

Buďte pre seba nadšení

Nadšenie pre druhého je alfou a omegou, aby sa s vami ten druhý cítil dobre. Esther Bilbao si všimla, že láska sa často vytratí, ak si partneri nájdu rozdielne záujmy, zrazu toho druhého prestane zaujímať, čo im partner s nadšením chce oznámiť a po pár rokoch aj zabudnú, prečo sú spolu. Úprimný záujem svojej lásky potrebuje muž aj žena. Dávajte si ho. Možno to stojí pol hodinu denne, ale za krásny život a šťastné partnerstvo sa to oplatí.

Rešpektujte sa

Toto je kľúčové. Rešpekt musí byť obojstranný. Ideálne je, ak sa viete ako partneri navzájom podporiť aj vo veciach, ktoré možno nie sú úplne po vašej vôli. Pretože každý to potrebuje. Ako vy, aj partner. Láska je aj o rešpekte toho, že niekto je iný. A rozhodne nepomáha psychické vydieranie, ale skôr úprimnosť.

Dotýkajte sa

Každý jeden deň. Toto je recept nad všetky recepty. Je jedno, či je muž viac telesne založený alebo nie. Je jedno, ako často sa milujete, ale telesné prejavy lásky sú vo vzťahu nesmierne dôležité. „Prísť len tak za partnerom a objať ho. Dať mu pusu, pohladenie. To nestojí žiadny čas ani námahu, ale robí to divy,“ hovorí Esther Bilbao. Prejav lásky je akoby jej zhmotnenie a vie zapáliť nehu, lásku a náklonnosť aj u toho, kto mal možno práve plnú hlavu starostí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #dotyky #rešpekt #milovať sa #spoločný záujem

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....