Maličkosti, ktoré pre mužov veľa znamenajú!

Muži naozaj nie sú chladné bytosti, ktoré myslia iba na sex a futbal, hoci nám to rôzne články neustále podsúvajú...

18.11.2019 15:00
Tieto komplimenty muži milujú Foto:
Váš partner príjemne vonia, vyzerá sexi alebo práve povedal niečo vtipné? Povedzte mu to!
debata

Keby sme sa držali len filmov a televíznych seriálov, ak ide o lásku a pocity, mysleli by sme si, že sú to vždy len muži, ktorí vyznávajú lásku. A pritom v skutočnom, bežnom živote nie sú zriedkavé milostné výrazy, ktoré sa strácajú v zhone každodenného života, každopádne sú však vyjadrené v malých gestách.

Nielen ženy majú radosť z komplimentov a potrpia si na malé darčeky. Či už ste manželia roky alebo len čerství zaľúbenci, verte, že aj muži si zaslúžia cítiť, že sú jedineční.

Týchto sedem maličkostí spraví vášmu mužovi radosť:

Komplimenty
Odkiaľ pochádza domnienka, že komplimenty tešia len ženy? Váš partner príjemne vonia, vyzerá sexi alebo práve povedal niečo vtipné? Povedzte mu to! Muži sú si rovnako neistí, keď ide o vzhľad alebo vystupovanie. Kompliment každého poteší!

Povedzte mu, že si ceníte, čo robí pre vašu rodinu
Váš partner pracuje nadčasy, aby mohol splatiť hypotéku? Od mužov sa stále očakáva, že prinesú domov „chlieb“, málokedy sa im zato však ďakuje. Povedzte mu, že si ceníte všetko, čo robí, že viete, aké je to ťažké. Nejde o peniaze, ale o ocenenie. O niečo, čo spoločnosť zvyčajne považuje za samozrejmé.

Urobte si čas
Nie, svojmu partnerovi nič nedlhujete. V každodennom živote sa však túžba po sexe niekedy jednoducho vytráca. Je veľa vecí, ktoré by mali byť dôležitejšie. Intimita je najcennejšia, keď je rovnocenná, vzájomne sa podporuje a spája. A na to treba dvoch.

Rešpektujte jeho čas
To nie je vždy ľahké. Ale my po čase len pre seba tiež prahneme… Ešte ťažšie je to v prípade, keď ho počas týždňa často kvôli práci alebo deťom nevidíte. Ak ho však partner vyžaduje, určite mu ho doprajte.

Odložte mobil
Počas dňa nám prichádzajú maily a esemesky, na ktoré treba odpovedať. Práve pri spoločnej večeri je však dôležité, aby ste mobil odložili bokom a bola tu len pre svojho muža.

Odmením ťa? Odmeníš ma tiež?
Rozdeľuje sa v práci koláč? Vezmite jeden kúsok aj partnerovi! Robíte si doma šálku čaju? Spýtajte sa, či chce aj on. Nejde o veľké, drahé darčeky, ide o pozornosť.

Pozerajte sa mu do očí
Pravdaže nie ako sériový vrah… Vychyťte ten vhodný moment, aby ste sa s partnerom na chvíľku spojili. Je to jednoduché, pozrite sa mu do očí a usmejte sa. Gesto, ktoré sa vytratí, keď budete spolu dlhšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zaľúbenie #odmena #darček #Intimita #gesto #kompliment

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...