Chce sa usadiť? Chcete to aj vy?

Prešli ste spolu istý kus cesty a je vám spolu dobre. Ale možno ešte stále váhate - usadiť sa, začať plánovať rodinu, alebo žiť zo dňa na deň, v príjemnej prítomnosti a bez veľkých plánov tak, ako doteraz?

15.11.2019 12:03
bozk, láska, milenci, vzťah, romantika Foto:
Pripravení na ďalší krok?
debata

Ako to cítite vy a ako on? Odpovedzte si spolu na otázky, ktoré vám môžu napovedať, či ste ako pár pripravený na ďalší krok.

Ste vo svojom živote obaja spokojní?

Cítite sa šťastne, ste obaja vyrovnaní s tým, čo máte. Netúžite po dobrodružstvách mimo vzťahu, viete, že čo ste chceli vyskúšať, ste vyskúšali. Vnímate toho druhého ako spriaznenú dušu a to vás napĺňa pokojom.

Obaja ste minulosť naozaj uzatvorili?

Vzťahy máte vyriešené, bez potreby sa k nim vracať či utápať sa spomienkami. Máte ich v pamäti už uložené ako „minulé“ a tak to považujete za správne. Na všetky otázky, na ktoré ste o sebe navzájom túžili poznať odpovede, ich už poznáte.

Zdieľate rovnaké názory na budúcnosť?

Otvorene sa rozprávate o tom, kedy sa postavíte pred oltár, aj o tom, kedy by ste chceli mať deti. Máte obaja jasno v tom, že smerujete k bodom, po ktorých túžite obaja. Bez toho, že by mal jeden z vás pocit, že je k niečomu „tlačený“.

Sme pre seba stvorení?

Poznáte svoje nálady, návyky. Milujete sa a netúžite navzájom sa meniť. Jeden na druhého sa pozeráte s láskou, dôverou a rešpektom. Nemáte tajomstvá, ktoré by narušili vašu harmóniu, nemáte sny, do ktorých toho druhého nezapájate. Ste spriaznené duše a obaja to tak cítite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #usadiť sa #vážny krok

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...