5 x o znamení Škorpión! Aký je v láske či v priateľstve?

Ľudí, ktorí sa narodili v termíne od 24.10. do 22.11., spája znamenie Škorpión.

12.11.2019 09:00
Strava podľa horoskopu: Škorpiónom špargľu,... Foto:
Ste narodená v znamení Škorpióna?
debata

Verná duša

Ako škorpión to máte v láske ťažké. Často si v ceste stojíte vy sama. Od svojho partnera vyžadujete bezpodmienečnú lojalitu. Narušenie dôvery neodpúšťate nikdy. Škorpión má silnú tendenciu žiarliť a tá ho neopúšťa ani v relatívne pokojnom vzťahu.

Láska na 100 percent

Láska, tá pravá, je v ponímaní škorpióna vždy výnimočná. Nikdy nemiluje „len na polovicu“, do vzťahu dáva všetky svoje city – ide o emocionálne znamenie – za lásku, tú jedinú, je ochotný dať všetko.

Vášeň a vzplanutie

Je autentický! Háda sa! Plače! Je šťastný! Koná… Pre svoje presvedčenie je škorpión ochotný urobiť čokoľvek – nikdy nečaká so založenými rukami, jeho cesta je iná, vždy volí tú aktívnejšiu, ktorá ho môže rýchlejšie priviesť k cieľu.

Vždy je tu vôľa

Aj škorpión má „tvrdú“ hlavu. Z protiargumentov si vrásky nerobí, ak je presvedčený o svojej pravde, len tak inú cestu nezvolí. Dokáže ísť hlavou proti múru, chce všetko alebo nič. Nič nerobí na polovicu – to je jeho heslo.

Priateľstvo nie je len slovo

Škorpión má ohromný zmysel pre spravodlivosť. Citlivo vníma nepravosť, ak sa deje jeho priateľom čo blízkym. Potom je vždy ochotný bojovať, je priateľom, akého chce mať každý vo svojom živote.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priateľstvo #partner #emócie #škorpión #znamenie

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...