Znamenia zverokruhu, ktoré sú ako stvorené pre polyamorný vzťah

Viac vzťahov, viac sexuálnych vzťahov, sklony k otvoreným partnerstvám a láske medzi viacerými partnermi. Polyamoria je dnes trend, ktorý neobišiel ani Slovensko.

10.11.2019 17:00
láska, žiarlivosť, milostný trojuholník Foto:
V polyamornom vzťahu sa nesmie nikto cítiť ochudobnený.
debata

Na jeho rozšírení má zrejeme podiel aj to, že mnohé znamenia zverokruhu majú pre tento spôsob života značné vlohy.

Vodnár

Polyamorný vzťah nie je milenecký trojuholník, ale vzťah, kde sa všetci dohodnú na priateľských aj sexuálnych vzťahoch bez toho, aby sa niekto cítil ochudobnený. No a práve vodnár má veľmi dobré predpoklady na to, aby dokázal uspokojiť viacero partnerov a nikto sa necítil zanedbávaný. Pre polyamoriu hovoria aj jeho charakterové rysy túžiace po dobrodružstve, hravosti a aj intelektuálnom a sexuálnom porozumení.

Kozorožec

Na jednej strane ide o znamenie pevných zásad. Nebude teda prekračovať partnerský sľub. Na druhej strane je však veľmi sexuálne aktívny a rád by si užíval aj s viac ako jednou osobou. Preto je pre kozorožca polyamoria únikovou cestou, vďaka ktorej si nemusí vyberať medzi vernosťou a sexuálnymi túžbami.

Býk

Vo všeobecnosti veľmi zmyselné znamenie. Z toho vyplývajú aj túžby po rôznych sexuálnych experimentoch aj skúsenostiach, ktoré sa vždy nedajú dosiahnuť len s jediným partnerom. Preto sú býci častými návštevníkmi sexuálnych stretávok a swingers párty. Polyamoria je pre nich cesta, v ktorej majú stabilného partnera a bez výčitiek môžu prežiť aj sexuálne naplnenie vo vzťahu. Teda vo viacerých.

Blíženci

Toto zmenenie má už v názve zbližovanie. Zároveň je charakterizované tých, že veľmi často vie meniť nálady aj správanie. To znamená, že jeden človek tomuto znameniu len veľmi ťažko vyhovie po celý život. Iná situácia nastane, ak si priateľov a rovnako aj partnerov môže vybrať podľa aktuálnej nálady. Blíženec sa rád zblíži a nehľadá len sex, ale často aj emocionálnu podporu, porozumenie a niekoho, s kým sa nebude nudiť. S blížencom je niekedy veľmi ťažké držať krok, takže mu celkom vyhovuje, ak má partnerov na štafetový beh životom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vernosť #milostný trojuholník #zmanenia zverokruhu #polyamoria

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....