Ups! Vaše city ku kamarátovi sa akosi rozhoreli?

Ako sa prehupnúť z priateľstva k vzťahu? Ak máte záujem o vášho kamaráta, tu je pár rád, ako sa dostať o krok ďalej.

11.11.2019 15:00
rande, muž a žena, príroda, smiech, flirt Foto:
Z kamaráta partner?
debata

Buďte úprimná, ale nevystrašte ho

Nesprávajte sa k nemu chladne, ani nehrajte, že ste „v pohode“. Musíte prejaviť isté emócie, či už pozitívne alebo negatívne. Vždy, keď sa vás niečo naozaj dotkne alebo vás poteší, ukážte to. Aj to môže byť prvý krok k tomu, že priznáte „farbu“. Nejde o to, aby ste naňho „vybalili“, že ho milujete a chcete sa k nemu okamžite nasťahovať. Pocity mu dávkujte postupne, ale buďte otvorená.

Niečo tuší? Potvrďte mu to

Poznáte sa roky, takže zmena vášho správania ho zaskočí. Určite sa bude zaujímať, čo sa s vami deje. V takom prípade sa rozhodne nesnažte vyhovoriť. Naopak. Je to práve čas, aby ste mu jemne naznačili, že vaše city smerom k nemu sa menia.

Neočakávajte ovácie

On vás stále bral ako kamarátku. Ak na vaše priznanie zareaguje trocha zdržanlivo, nemusíte sa hneď zrútiť. Pre neho ide o novú situáciu, na ktorú nemusí reagovať podľa vašich predstáv. Dajte mu čas, doprajte mu priestor, aby pochopil, čo sa s vami deje. A zároveň zistili, čo to robí s ním.

Stále buďte nablízku

Má vás rád, to je jasné. Keď sa s vami priatelí roky, ste jeho blízkou dušou. A tou buďte stále, aj keď mu poviete, že ho ľúbite. Možno sa budete spočiatku cítiť nesvoja, keď sa opäť stretnete, ale preneste sa cez to. Stále buďte tou super „babou“, do ktorej sa oplatí zamilovať. V istých chvíľach máte už len jednu možnosť – čakať…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #kamarátstvo #kamarát

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....