Nenávidíte partnera svojej kamarátky? Aký máte dôvod?

Občas to jednoducho vyjde inak, ako ste si predstavovali. Vaša kamarátka si našla partnera, ktorého vy nemôžete vystáť. Poznáte aj vy niektorý z nasledujúcich dôvodov?

09.11.2019 12:30
žena, hnev, krik Foto:
Partner vašej kamarátky vám poriadne pije krv?
debata (1)

Iba ju využíva

V žiadnej práci dlho nevydrží, vždy si nájde zámienku, ako z nej odísť. Vaša kamarátka to však vníma „jeho“ optikou. Poľutuje ho a ochotne ho živí. Kým ona ťahá za dvoch, on je vo vašich očiach obyčajný príživník.

Okato flirtuje za jej chrbtom

Dokonca to skúšal už aj na vás, ale ste ho „uzemnili“. Keď ste však spoločne niekde vonku a vaša kamarátka práve nie je v dohľade, celkom otvorene flirtuje s prítomnými ženami. Je vám trápne za ňu, lebo z rečí, ktorými sa snaží zapôsobiť na prítomné dámy, sa vám skôr dvíha žalúdok.

Manipuluje ňou

Vždy to bola sebavedomá žena s vlastným názorom. Zrazu si nie je istá ničím, vždy potrebuje nejaké „povolenie“ od partnera. Má strach, že ju opustí a tak sa správa podľa vás úplne neracionálne. Zvonka vidíte, že ich vzťah nie je „zdravý“. Nepáči sa vám, ako on využíva svoju prevahu vo vzťahu.

Obmedzuje ju

Zrazu sa stretnutiam s vami vyhýba – už nemôžete ísť spolu do telocvične, na nákupy a ani na pohárik vína. On sa snaží okolo vašej kamarátky postaviť akúsi pevnosť, za ktorú sa nedá dostať. O všetkom potrebuje mať prehľad, je extrémne žiarlivý, majetnícky a najmä – stále ju podľa vás obmedzuje.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #partner #žiarlivosť #kamarátka #nenávisť

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...