Tipy na krajšie milovanie, o ktorých ste zaručene nepočuli

Každý ženský časopis sa hemží radami na vylepšenie milovania a zlepšenie sexuálnej kondície v partnerstve.

23.10.2019 14:30
sex, orgazmus Foto:
Obe pohlavia milujú, ak sa ich partner dotýka na intímnych miestach.
debata

Prísť na niečo inovatívne vyzerá zložitejšie, ako hľadať ihlu v kope sena. Občas sa však aj vďaka výskumom podarí odhaliť nové cesty k zlepšeniu sexuálnych radovánok.

Dýchajte

Zabudnite na putá, erotické hračky, podväzky a akékoľvek doplnky. Absolútne základným nástrojom na zlepšenie sexuálnych pocitov máte sami v sebe. Ide o správne dýchanie. Najuniverzálnejší a najsilnejší aktivátor nových erotických pocitov je dych. Sexuálny pedagóg Maxwell Rose tvrdí, že množstvo milencov jednoducho zle dýcha a tak si neužijú potenciál vyvrcholenia naplno. Dych sa pri vzrušení vždy zrýchli, ale skúste ho kontrolovať. Majte telo uvoľnené a využívajte hlboké a rýchle nádychy, pričom výdych necháte voľne plynúť. Počas celého milovania aj vyvrcholenia. Ak to dodržíte, prežijete milovanie krajšie ako doteraz.

Skúste sex bez očakávania orgazmu

Je to veľmi zaujímavé vylepšenie erotických hier. Tento tip sa dá aplikovať ako pre orálny, tak aj pre klasický sex. Jednoducho sa milujte, stimulujte a podľa osvedčeného tvrdenia, že v najlepšom treba prestať, nechajte vzrušenie rozplynúť vo vašich telách, vo vzájomnom objatí. Psychologička a sexuálna terapeutka Shannon Chave tvrdí, že toto pomohlo mnohým párom, ktoré sa o orgazmus až tak snažili, že bolo často problémom ho dosiahnuť. Vychutnávajte si prítomný okamih. Bude to mať ohromný prínos pre sexuálny život. Ako totiž hovorí Shannon, väčšina rád sa zameriava ako orgazmus dosiahnuť, ale niekedy je vhodné zamerať sa na úplne iné priority.

Skúste masturbáciu

Rukami sa môžete dotýkať, hladkať, stimulovať, skrátka máte množstvo možností k tomu, aby ste sa priviedli k blahu. Terapeutka Keeley Rankin tvrdí, že sme príliš sústredení len na samotný sexuálny akt a preto nevyužívame skrytý potenciál našich tiel. Obe pohlavia milujú, ak sa ich partner dotýka na intímnych miestach rukami. Práve v nich sa skrýva mnoho nežnosti. Skúste to aj vy. A tak isto sa navzájom na seba pri masturbácii môžete pozerať. Je to zážitok a veľké obohatenie milostného života.

Zrežírujte si vlastný sexuálny film

Aj keď môžu kamery ostať vypnuté. Môžete však skutočne vniesť do spálne trochu hry. Dokonca možno v sebe objavíte aj kúsok exhibicionizmu. Zmeňte sa niekedy na hercov, ktorí chcú dostať zo seba dobrý výkon. Podľa terapeutky Kristin Zeising to mnohým párom odomklo skryté zákutia ich podvedomia. A nakoniec si môžete svoje sexuálne scény aj nahrať aspoň pre súkromné účely. Pozerať ich opäť prinesie do vášho života nový stupeň vzrušenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #erotika #orgazmus #masturbácia #kontrolované dýchanie

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...