Žena v znamení škorpióna: Rekordne dlho ostáva single

Planéty, pod ktorými sa táto úžasná žena narodila, majú bojovný charakter. A preto nie je náhoda, že taká je aj žena, narodená v druhej polovici októbra, resp. v prvej polovici novembra.

25.10.2019 17:00
škorpión Foto:
Žena v znamení škorpióna.
debata

Rada bojuje, ľahko sa presadí

So ženami v znamení leva sa ťažko znesie, budú to jej úhlavné nepriateľky, najmä čo sa týka kariéry a práce, budú ju všade prenasledovať. Ale na druhej strane ich potrebuje, pretože ona neuveriteľne rada bojuje, za hocijakú drobnosť či malichernosť. Lev je tiež rovnako cieľavedomý a pri predieraní sa používa lakte…

Dobrá organizátorka

Je dobrá organizátorka, preto sa v práci najlepšie uplatní napríklad ako manažérka, ako ryba vo vode sa cíti aj vo vedúcej funkcii (hoci častokrát nie je veľmi obľúbená, je zbytočne prísna). Rada tiež vyjednáva, určite jej to pôjde aj na trhu na dovolenke v Egypte. Nedá sa len tak ľahko odradiť, vzdáva sa len výnimočne. Umenie a záujem o kultúru a krásu však určite radšej prenechá vodnárkam.

Plánovane bezdetná

Ak by sa robila štatistika, možno by predsa škorpiónky získali prvenstvo spomedzi žien, ktoré ostali bezdetné. Hrdo a plánovane. Pretože ako upozorňujú aj astrológovia, tieto ženy skutočne bez veľkých problémov uprednostnia kariéru pred domácnosťou. Starať sa o rodinu ich do istej miery aj obťažuje a netaja sa tým, takže ak porodia, závratnou rýchlosťou sa vracajú do práce.

Rekordne dlho single

Žena v znamení škorpióna ostáva rekordne dlho single, pretože vyvoláva pocit, že je náročná, muži sa jej boja, doslova pred ňou utekajú. Chce to zjemniť, spomaliť, vymeniť nohavicové kostýmy za ľahké šaty, uvoľniť sa, častejšie vyčariť úsmev na tvári a prejavovať vyšší záujem o mužské pokolenie. Nebojovať s nimi, ale brať ich ako rovnocenných…

Neprezlieka kabáty

So ženou v znamení barana ju spája pravdovravnosť, hraničiaca až s netaktnosťou. Žene v znamení barana, „čo na srdci to na jazyku“, je v tomto smere podobná, obe bojujú rovnakým zápalom za spravodlivosť, hoci kým baran je znamenie ohnivé, škorpión vodné. Má svoje názory, za ktorými si odhodlane stojí, je zásadová, máločo ju zlomí. Toto tiež nie je žena, ktorá „prezlieka kabáty“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spravodlivosť #single #organizácia #BOJ #znamenie škorpión

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...