Priateľky, ktoré chce mať v živote každá žena

Byť obklopená skvelými "parťáčkami" je na nezaplatenie. Máte po svojom boku tieto typy kamarátok?

21.10.2019 09:00
ženy, dvojica, pár, kamarátky, slnečné... Foto:
Kamarátky na život a na smrť.
debata (1)

Chápavá

Má pre vás pochopenie vždy, keď to potrebujete. Panuje medzi vami zvláštna rovnováha a viete, že jedna na druhú sa viete spoľahnúť. Nemusíte byť spolu často, ale keď sa potrebujete „vyžalovať“, ona je tu a počúva. Nesúdi vás, nekritizuje… Ide o duševnú hygienu, ktorá je občas viac ako čokoľvek iné. Aj vďaka nej dokážete ťažké obdobia prežiť oveľa ľahšie.

Zábavná

Občas je jej „priveľa“ a tak kontakt s ňou často nevyhľadávate. Nie ste celkom rovnaký typ človeka ako ona, ale ak máte chuť zabudnúť na stres, užiť si voľno a vyraziť von, je skvelé, ak máte práve takúto kamarátku, ktorej môžete večer zavolať. Žije životom slobodných ľudí, je vždy pripravená vyraziť do mesta. Je zábavná, je s ňou dobre a má okolo seba podobne naladených ľudí.

Zodpovedná

Ak stojíte pred náročným rozhodnutím, máte v nej človeka, ktorý dokáže reálne zhodnotiť všetky za a proti. Posedíte si spolu pri káve a môžete s ňou rozoberať témy ako kúpa bytu, zmena práce či investovanie do fondov… V praktických veciach sa naozaj vyzná. Má reálny pohľad na svet, robí premyslené kroky a vy jej dôverujete.

Blízka

Je to vaša najbližšia kamarátka, človek, ktorý po vašom boku stojí dlhé roky. Viete o sebe takmer všetko, ste k sebe úprimné a máte na seba čas. Ste povahovo podobné, môžete len tak spolu sedieť v bare či kaviarni a vychutnávať si vzájomnú prítomnosť. Dokážete sa otvorene rozprávať o všetkom, nemáte zábrany, smejete sa rovnakým veciam. Nikdy pri nej necítite napätie, môžete byť sama sebou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #radosť #kamarátka #dvojica

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...