Takto spoznáte neverníkov a neverníčky!

Nevera je stará ako ľudstvo samé! Väčšina z nás už bola podvedená alebo možno sama podviedla... Poradíme vám, ako odhalíte neverníkov a neverníčky!

24.10.2019 17:00
nevera, vzťah, láska Foto:
Aj keby išlo len o jedno "pošmyknutie" - vždy to má dopad na vzťah.
debata (1)

Stagnujúci vzťah, hádky, flirty a veľké množstvo alkoholu sú nebezpečná kombinácia, ktorá môže viesť k nevere. Existuje veľa verzií nevier: Jednorazová záležitosť až po večné záležitosti! Dôvody sú tiež početné, ale príznaky a výhovorky ostávajú rovnaké.

Ak vám to vo vzťahu klape, potom sa pravdepodobne nemáte čoho obávať! Ak sú však súčasťou vášho každodenného života hádky a každodenné problémy, potom určite stojí za to venovať pozornosť malým náznakom, ktoré vám pomôžu pomenovať váš problém vo vzťahu. Bude ním nevera.

Možné príznaky nevery

Dnes musím ostať dlhšie v práci
Veta, ktorá vás núti zastaviť a pochybovať o vernosti partnera. Nemusí to byť hneď odtlačok rúžu na golieri. Prvé príznaky nevery bývajú dosť nenápadné!

Provokácia
V ostatnom čase ste sa veľa a často hádali. Vyzerá to tak, akoby partner očividne provokoval, aby mohol ujsť z domu.

Prispatý sexuálny život
Sex sa z vášho vzťahu vyparuje, je ho stále menej…

Výčitky svedomia
Neverník/neverníčka prichádza domov stále častejšie s malými darčekmi, dôvodom môžu byť výčitky svedomia.

Častejšie stretávky so „známymi“
Stále častejšie chce ísť niekam sám/sama. Aj víkendy chce stráviť bez polovičky? Tak to je veľmi podozrivé znamenie!

Ochrana súkromia
Kto je dlhodobo neverný, často vyžaduje viac súkromia. Nechce byť pri telefonovaní rušený, alebo náhle preruší hovor, keď niekto vstúpi do miestnosti.

Extrémne sebavedomie
Začal sa váš partner akosi viac zaoberať svojím výzorom a pôsobí sebavedomejšie? Toto by vo vás rozhodne malo vzbudiť podozrenie! Neverníci začnú odrazu venovať osobitú pozornosť svojmu vzhľadu. Nový účes, náhly záujem o fitnesscentrum a nový štýl oblečenia by mohli byť indíciou nevernosti.

Zahladzovanie stôp
Kto pravidelne plánuje neveru, maže po sebe stopy. Druhý mobil, nová mailová adresa a podobne môžu byť znakmi aféry. Ak predtým polihoval mobil kde-kade, teraz už bude skrytý. Všetky dôkazy vzťahu sa vyparia. Svadobný prsteň ostane „zabudnutý“ doma, svoju fotografiu už možno nenájdete v jeho peňaženke…

Je hovoriť striebro a mlčať zlato?
Aj keby išlo len o jedno „pošmyknutie“ – vždy to má dopad na vzťah. Nezáleží na tom, či o tom hovoríte alebo nie. Môže to viesť k rozpadu vzťahu, ale ho aj zachrániť! Či nevera skutočne zachráni vzťah a či sa k nej má človek priznať – to je stále otvorená otázka…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #nevera #súkromie #sebavedomie #aféra #výčitky svedomia

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...