Pre mužov majú priam neodolateľnú silu! Kto? Ženy v týchto znameniach

Sú ženy, ktoré mužov zvádzajú hlbokým výstrihom či krátkou sukňou. A potom sú také, ktoré majú svoje obrovské čaro, nech si na seba dajú čokoľvek.

17.10.2019 17:00
chuť, víno, gastronómia, reštaurácia, rande Foto:
Čím mužov tak veľmi priťahujú?
debata

Obklopuje ich čosi nehmatateľné, vyžarujú zo seba niečo ohurujúce, čomu odolá len máloktorý muž. Že by to súviselo s dátumom ich narodenia? Dostali niektoré znamenia zverokruhu do vienka čosi viac, než majú ostatné? Nie je to nemožné – tu sú znamenia, ktorým muži odolávajú len ťažko.

Vodnár

Ženy narodené v tomto znamení sú často zdržanlivé, tajomné a nepotrebujú sa nijako špeciálne prezentovať. V očiach mužov sú neprístupné a preto predstavujú ohromné lákadlo pre opačné pohlavie. Žena-vodnár dokáže celkom spokojne tráviť čas sama so sebou, nepotrebuje mať neustále partnera po svojom boku – je samostatná a poskytuje partnerovi dostatok voľnosti.

Býk

Vášeň – to je znamením ženy – býka. Ich motto znie – všetko alebo nič. Do čoho sa pustia, to robia s ohromným nasadením. Práve toto nasadenie mužov fascinuje, sú ohromení silou tejto ženy. Sú tvrdohlavé, muži sa poriadne „zapotia“, než ich na čokoľvek prehovoria. Aj to ich nesmierne priťahuje.

Váhy

Sú považované za empatické a dokážu sa vcítiť do pocitov iných. Pre mužov predstavujú pokojný a chápavý prístav, otvorenú náruč, v ktorom nájdu porozumenie, povzbudenie, pochvalu… Vďaka týmto vlastnostiam ich vnímajú ako dokonalé matky svojich detí a preto sú pre ne také príťažlivé.

Strelec

Ženy v tomto znamení sú extrémne dobrodružné, zábavné a život prežívajú naozaj intenzívne. Ich láska k životu je priam nákazlivá, využívajú všetky možnosti, ktoré im ponúka okamih tu a teraz. To všetko je pre mužov znakom iskrivej povahy, osobnosti, ktorú nemožno ľahko spútať ani získať si jej srdce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...