5 vecí, ktoré spoľahlivý partner vo vzťahu nikdy nerobí

Ak chcete vedieť, či chodíte s tým správnym, nepočúvajte len srdce a rozum, ale pozrite sa na neho očami bez ružových okuliarov.

13.10.2019 12:30
láska, zamilovanosť, vzťah Foto:
Môžete sa spoľahnúť, že budete vo vzťahu aj sama sebou?
debata (2)

Sú totiž veci, ktoré dobrí chlapi v dobrom vzťahu robia a potom sú aj tie, ktoré muži, na ktorých sa dá spoľahnúť zo zásady nespravia.

Nepodceňuje vaše pocity

Zohľadňuje vaše emócie a dbá na vaše pocity. Nepovie, že to sú len babské reči, že je všetko inak. Nepodceňuje šiesty zmysel žien a rovnako sa nesnaží ísť proti vašim pocitom. Jednoducho vás rešpektuje ako človeka. Shreyasi Debnath je odborníčka na vzťahy a autorka mnohých kníh o láske a vzťahoch. Preto identifikovala akceptáciu pocitov aj vec, ktorá robí z muža zodpovedného chlapa, na ktorého sa môžete spoľahnúť.

Neuvádza vás do neistoty

Nie všetko v živote je isté, ale spoľahlivý partner sa snaží pre vás vytvoriť priestor istoty. Nebude vás stavať pred hotové veci bez toho, aby sa s vami poradil. Nemení zásadne plány a vám to len neoznamuje. Skrátka nespráva sa ako vedúci vzťahu, v ktorom nikdy neviete, čo mu zíde na um a zrazu sa všetko zmení.

Nikdy neobmedzuje váš potenciál

Aby ste sa na partnera podľa Shreyasi Debnath mohli spoľahnúť, tak je nutné, aby nebol vašou brzdou, ale tým, kto vás podporí. Pretože ak partner bráni vašim koníčkom, záľubám, možno drobným plánom, tento postup si osvojí aj vtedy, ak budete chcieť študovať, zmeniť prácu, posunúť sa v kariére a podobne. A to rozhodne partner, ktorý by mal stáť pri vás a za vami, nerobí.

Nikdy vám nekradne osobný priestor

Ak chce byť viac s vami, tak hľadá veci, ktoré môžete robiť spolu. Nepatrí k tým, ktorí chcú váš osobný priestor ukradnúť pre seba. Tak isto nie je ten, kto vám bude brániť aj v samostatnom živote. Vy sa preto budete môcť spoľahnúť, že budete vo vzťahu aj sama sebou. To je pre fungovanie zdravého partnerstva podľa Shreyasi Debnath veľmi dôležité.

Nikdy vás nepodvedie

Ak si nebudete rozumieť, čo sa stať vo vzťahu môže, vaše cesty sa rozdelia, alebo bude chcieť ísť iným smerom, tak vám to povie. Nie je to príjemné, ale je to vždy lepšie, ako keď muž svoju milovanú podvedie. Shreyasi Debnath hovorí, že muž ktorý klame, nie je ten, na ktorého sa môžete skutočne spoľahnúť. Aj keď môže budiť také zdanie.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #city #rešpekt #podvádzanie #istota #dlhodobý vzťah #osobný potenciál

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...