Super tipy na osvieženie milovania v dlhodobom vzťahu

Dlhodobé vzťahy zvyknú trpieť na milostnú rutinu a vyprchanie sexepílu. To môže skončiť neverou alebo rezignáciou na čulý sexuálny život.

12.10.2019 17:00
Ranné milovanie skvelo odštartuje váš deň. Foto:
Ranné milovanie skvelo odštartuje váš deň.
debata (1)

Môže, ale nemusí, ak aplikujete pár osvedčených tipov, ktoré už aj párom s pár desiatkami spoločných rokov vrátili radosť do sexuálneho života.

Skúste to ráno

Tak málo stačí a zmena je na svete. Problém párov, ktoré sú spolu už dlhodobo, je práve v tom, že sexuálnu aktivitu si nechávajú na večer. Na čas únavy, keď namiesto hormónov túžby v tele kolujú tie stresové a už vykazujete známky únavy. Skúste to ráno. Vtedy majú muži najviac testosterónu a ženské libido je tiež na vrchole. A cez víkendy nemusíte vstávanie príliš urýchliť.

Skúste hravosť

Opäť ju vrátiť do vzťahu aj do postele poteší oboch zúčastnených. Pretože ak sa každý vráti v pamäti do minulosti, sex nebolo to jediné, čo bolo nabité erotickým iskrením. Ale práve tá hravosť, objavovanie, skúšanie. A preto si dajte na mesiac plán minimálne jednej sexuálnej novinky. Polohy, zážitku, experimentu, alebo niekedy možno v posteli len erotický rozhovor a literatúru. Udrží to medzi vami plameň vášne.

Hra na prvé stretnutie

Je to hra, ale keď sa na ňu odvážite, bude to zážitok. Skúste zahrať prvé stretnutie. Alebo ak sa necítite na herecké výkony, tak si naň zaspomínajte. A potom si zaspomínajte na prvé milovanie, bozk, vyznanie lásky. Opakujte si tieto momenty často a spoločne. Po prvé preto, aby ste na ne nezabudli a po druhé preto, že vám dokážu obnoviť tie pocity lásky a túžby, aké ste zažívali v minulosti.

Pozrite si pikantný film

Erotiku alebo pokojne aj niečo tvrdšie. Aj muži aj ženy si túto kategóriu filmov zvyknú občas pozrieť, ale nepriznajú sa k tomu. Skúste to spoločne. Niekedy to vie poriadne nabudiť vzrušenie. Občas vás to inšpiruje k novinkám v posteli, inokedy len nabudí. Nie je na tom nič zlé. Nie je to nevera ani túžba po niekom inom. Ide len o oživenie vzrušenia u vás doma.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #libido #milovanie #sexepíl #sexuálne hry #dlhodobý vzťah #ranný sex #erotický film

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...